Yasa Dışı Muayenehane Açıp Kürtaj Yaptığı İddia Edilen Yabancı Uyruklu Doktor Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Yasa Dışı Muayenehane Açıp Kürtaj Yaptığı İddia Edilen Yabancı Uyruklu Doktor Adliyeye Sevk Edildi

Yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yaptığı iddia edilen yabancı uyruklu doktor adliyeye sevk edildiSAMSUN - Samsun'da yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu doktor adliyeye sevk edildi.

01.01.2019 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yaptığı iddia edilen yabancı uyruklu doktor adliyeye sevk edildi

SAMSUN - Samsun'da yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu doktor adliyeye sevk edildi.

Olay, Samsun İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü cinayet bürosu ekipleri yaptıkları saha çalışması sırasında aldıkları duyum sonucu bir apartman dairesinde yasa dışı kürtaj yapılan iş yerine baskın düzenledi. Yapılan baskında Genel Cerrahi Uzmanı sürülen Suriye uyruklu Dr. Rami G. ile yine Suriye uyruklu eşi Kadın Doğum Uzmanı Dr. Asma A. adlı kadın gözaltına alındı. Polis muayene için sıra bekleyen yabancı uyruklu 9 kişinin de ifadesine başvurdu. Söz konusu iş yerinin kadın doğum polikliniği olarak kullanıldığı tespit edilirken, çeşitli materyaller ve tıbbi cihaz ile çok sayıda çeşitli tıbbi ilaca el konuldu. İfadesi alınan Asma A. adlı kadın serbest bırakılırken, Cinayet Bürosundaki sorgulanması tamamlanan Rami G. bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Yasa Dışı Muayenehane Açıp Kürtaj Yaptığı İddia Edilen Yabancı Uyruklu Doktor Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yasa Dışı Muayenehane Açıp Kürtaj Yaptığı İddia Edilen Yabancı Uyruklu Doktor Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı
    11:53 TARİŞ Pamuk Birliği'nde Sahte Delege İddiası Üzerine İnceleme Başlatıldı

    TARİŞ Pamuk Birliği'nin olağan genel kurulunda yapılan 'sahte delege' şikayeti üzerine Sanayi Ticaret Bakanlığı tarafından inceleme başlatıldı. Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, sahte belgelerle delege yapıldığını tespit ettiklerini ve dosyaları ilgili bakanlık ve müdürlüklere ilettiklerini belirtti. Müfettişlerin incelemelerine başladığı bildirildi.

  • Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti
    11:52 Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacı, ilginç tepkileriyle dikkat çekti

    Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Yağmur Ateş, çıkardığı ilginç sesler ve hareketleriyle dikkat çekti. Yarışmacının tepkilerine ne cevap vereceğini şaşıran sunucu Kenan İmirzalıoğlu ise yayına devam etmeye çalıştı.

  • Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı
    11:51 Adana'da dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçundan aranan 2 kişi yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulamasında 1 tabanca ve 12 fişek ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında 1.97 gram uyuşturucu ve 66 tablet ele geçirilerek 2 şüpheli tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı
    11:47 Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 2024 yılının ilk 3 ayında yatırımlar için 439 milyon 693 bin TL harcandığını açıkladı. Aygöl, 2024 yılında uygulanacak 225 adet proje yatırımının toplam tutarının 8 milyar 641 milyon 889 bin TL olduğunu belirtti.

  • Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi
    11:45 Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi

    Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 217 okul ve çevresinde şüpheli şahıslar, araçlar ve metruk binalar kontrol edildi. Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 221 okul servis aracı denetlendi ve kurallara uymayan 5 araca ceza kesildi.


Advertisement