Yasak Aşkı Uğruna Parmaklıklara Sıkışan Adam: Sonuna Kadar Arkasındayım - Son Dakika
Güncel

Yasak Aşkı Uğruna Parmaklıklara Sıkışan Adam: Sonuna Kadar Arkasındayım

Evli sevgilisiyle buluşmak isteyen ve sevgilisinin eşiyle arkadaşlarının saldırısına uğrayan ardından parmaklıklara sıkışan Mahmut D., "Evet yaptım sonuna kadar arkasındayım." dedi.

25.05.2018 08:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da evli sevgilisiyle buluşmak isteyen Mahmut D. sevgilisinin eşi ve arkadaşlarının saldırısına uğradı. Mahmut D. olayın ardından Facebook hesabından yaptığı paylaşımda " Evet yaptım sonuna kadar arkasındayım. Bütün herkes bilsin, sorun yok" dedi.

EŞİ YAZIŞMALARI VE FOTOĞRAFLARI YAKALADI

Ankara'da oturan Mahmut D.(36 ), sosyal medyadan tanıştığı, kendisi gibi evli olan ve Aydın'ın Nazilli ilçesinde oturan Sıdıka A.'yla (30) aşk yaşamaya başladı. Eşinin telefonunu kontrol ederken yasak aşkı gören Mahmut D.'nin eşi Betül G., fotoğrafları ve yazışmalarını kopyaladı.

Ardından 13 yıllık kocasına boşanma davası açtı. Çift, geçen boşandı. Başka bir kadın yüzünden yuvasının yıkılmasını içine sindiremeyen Betül G., Facebook'tan eski eşinin aşk yaşadığı Sıdıka A.'nın eşi Aytunç A.'ya (33) ulaşarak, fotoğraf ve yazışmaları gönderdi.

TUZAĞA DÜŞTÜ

Bu arada eşinin Ankara'dan otobüse binerek Nazilli'ye gelmek için yola çıktığını öğrenince bu durumu da telefonla haber verdi. Aytunç A.'nın arayarak durumu bildirdiği ailesi, Nazilli'ye gelerek genç kadını alıp Kuşadası'na götürdü. Aytunç A. ardından babası ve arkadaşlarını çağırıp, evde beklemeye başladı. Ankara'dan gelen Danacı sokakta beklediğini pencereden gören Aytunç A., işe gider gibi yaparak apartmandan çıktı.

PARMAKLIKLARA SIKIŞTI

Apartmana giren Mahmut D, Aytunç A.'nın arkadaşlarının saldırısına uğradı. Kaçmaya başlayan Mahmut D. bir sokakta sıkışınca, yandaki okulun bahçesine atlamak istedi. Ancak yaşadığı panik nedeniyle ayağı, üzerinden atlamaya çalıştığı demir parmaklıklara sıkışınca yakalandı. Bu sırada tesadüfen okulda bulunan polisler, Mahmut D.'yi sıkıştığı demir parmaklıklardan kurtardı. Mahmut D., ayağından çıkan ayakkabısı elinde götürüldüğü polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

"SONUNA KADAR ARKASINDAYIM"

Mahmut D. olayın ardından Facebook hesabından yaptığı paylaşımda "Biten evliliğim üzerinden intikam almaya çalışan bir insan aklınca bana oyun oynamış ve bunda da başarılı olmuştur. Evet yaptım sonuna kadar arkasındayım. Bütün herkes bilsin, sorun yok. Biten evliliğim ardından bir ilişki yaşadım. Ayrılmadan da yaşadım. Sen de bir kendine bak önce" diyerek yaptıklarının arkasında olduğunu söyledi.

Yasak Aşkı Uğruna Parmaklıklara Sıkışan Adam: Sonuna Kadar Arkasındayım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yasak Aşkı Uğruna Parmaklıklara Sıkışan Adam: Sonuna Kadar Arkasındayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • behçet albayrak: izlediğiniz dizilerin ve programların etkisi ile toplum yozlaşıyor ve ahlak çöküntüsü oluşmaya başladı Allah sonumuzu hayır etsin.. 32 0 Yanıtla
  • ADANASPOR lü Emin: Edep illada edep yahu 19 0 Yanıtla
  • Serdar: Güya ismi gizlediniz mahmut d diyorsunuz haberin içindedede aydına gelen mahmut danacı diyorsunuz 18 0 Yanıtla
  • Türkiyem: Zina suç olarak sayılmazsa adam çıkar böyle evet yaptım noolmus der... 17 0 Yanıtla
  • zorba: evet yaptım sor bakayım niye yaptım...puhaaha 14 1 Yanıtla
  • Abc: Kardeş eşine ve sevgiline bende talibim. İkisiyle birden sevgili olabilirim. Devretmek istersen beni mutlak ara. 5 6 Yanıtla
  • MELEK: AHLAKSIZLIK DİZ BOYU YAZIK 10 0 Yanıtla
  • Rukiye alıç: Utanma olmadığı zaman ne yapsan boş. 9 1 Yanıtla
  • bydogru: iyi ki soadını gizlemişler yani :) 1 0
  • tdk: danaci sokagin ismi adamin soyadi olsa danacinin yazar 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı
    11:04 Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı

    Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlı yakalandı. Yapılan aramalarda, 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 milim sıvı amfetamin, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği, 3 cep telefonu, suçtan elde edilen 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı
    11:04 Sakarya'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Zanlı Yakalandı

    Sakarya'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, İl Jandarma Komutanlığı ve Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 3 adrese düzenlenen operasyonda 3 zanlı yakalandı. Yapılan aramalarda, 675 gram sentetik uyuşturucu, 50 milim sıvı amfetamin, hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği, 3 cep telefonu, suçtan elde edilen 2 bin 305 dolar ve 26 bin 970 lira ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Siirt'te Ramazan Ayında Çiğköfte İftar Sofralarının Vazgeçilmezi
    11:03 Siirt'te Ramazan Ayında Çiğköfte İftar Sofralarının Vazgeçilmezi

    Siirt'te Ramazan ayında çiğ köfte satışı yoğun talep görüyor. İşletme sahipleri, çiğ köftenin iftar sofralarına farklı bir lezzet kattığını belirtiyor. Müşteriler ise çiğ köfteye büyük ilgi gösteriyor.

  • Afyonkarahisar'da Ruhsatsız Tabanca ve Mermi Ele Geçirildi
    11:03 Afyonkarahisar'da Ruhsatsız Tabanca ve Mermi Ele Geçirildi

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Salar beldesindeki bir evde ruhsatsız tabanca bulundurduğu bilgisi üzerine baskın düzenledi. Baskında 1 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet mermi, 2 adet kurusıkı tabanca ve 81 adet kurusıkı mermi ele geçirildi. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.

  • Sırrını Biliyorum Filminin Galası Bursa'da Yapıldı
    11:03 Sırrını Biliyorum Filminin Galası Bursa'da Yapıldı

    Yönetmen Battal Karslıoğlu'nun yönettiği 'Sırrını Biliyorum' filminin galası, Bursa Osmangazi'de sinemaseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Filmin oyuncuları ve yapımcıları da galada hazır bulundu. Film, küçük bir kız çocuğunun hayallerini gerçekleştirmek için yaşadığı zorlu süreci ele alıyor.

  • Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yapay Zeka ile Hasta Teşhisi ve Tedavi Planlaması Yapılıyor
    11:03 Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde Yapay Zeka ile Hasta Teşhisi ve Tedavi Planlaması Yapılıyor

    Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde geliştirilen 'CranioCatch' adlı yapay zeka sistemi sayesinde hasta ağzındaki sorunların teşhisi ve dişe uygulanacak tedavi planlaması yapılarak, hekimin teşhis süresi kısaltılıyor ve hastaya avantaj sağlanıyor. Yapay zeka, karar destek sistemi olarak kullanılarak çürüklerin tespit edilmesi ve hastaya görsel olarak gösterilmesi sağlanıyor. Ayrıca, hastanın çekilen filminin yapay zekaya aktarılmasıyla saniyeler içinde teşhis ve tedavi planlaması yapılıyor. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde kullanılan bu yazılım, diş hekimliği fakültelerinde eğitim modülü olarak kullanılmaya başlanmıştır ve Sağlık Bakanlığı tarafından Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde pilot uygulamasına başlanacaktır. Ayrıca, dijital diş hekimliği uygulamaları da yaygınlaşmaktadır ve 5 yıl içinde dijital diş hekimliğinin Türkiye'de yüzde 60 oranında yaygınlaşması beklenmektedir.

  • Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı
    11:02 Gedizli Yunus Altıngemi Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı

    Gediz ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Yunus Altıngemi, Birleşmiş Milletler Büyükelçiliğine atandı. Altıngemi, adalet ve güvenliği, ekonomik kalkınmayı ve sosyal eşitliği, Uluslararası tüm ülkelere sağlamayı amaç edinmiş, küresel bir kuruluş olan Birleşmiş Milletler büyükelçiliği görevine atanarak hemşerilerini gururlandırdı.

  • Gediz'de Çarşamba Pazarı'nın Üstü Kapatılacak
    11:02 Gediz'de Çarşamba Pazarı'nın Üstü Kapatılacak

    Gediz ilçesindeki Çarşamba pazarının üstü kapatılarak otopark sorunu çözülecek.

  • Eskişehir'de 152 şüpheli yakalandı
    11:00 Eskişehir'de 152 şüpheli yakalandı

    Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, aranan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda, 36 şahıs 5 yıla kadar hapis cezasıyla, 5 şahıs 5-10 yıla kadar hapis cezasıyla, 4 şahıs 10 yıl ve üzeri hapis cezasıyla, 107 şahıs ise ifadeye yönelik aranıyordu. Toplamda 152 şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı.

  • Gölcük'te Yeni Terminal Binası İnşaatı Hızla İlerliyor
    10:59 Gölcük'te Yeni Terminal Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen yeni terminal binasında çalışmalar hızla devam ediyor. Binada 13 peron bulunacak ve çatı, sıva, mekanik ve elektrik imalatları sürüyor. Terminal binası, toplamda bin 910 metrekare kullanım alanına sahip olacak.


Advertisement