Yasak Elma 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika
Güncel

Yasak Elma 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yasak Elma Son Bölüm İzle

Yasak Elma dizisinin 47. bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 46. bölümüyle ekranlara geldi. Daha önce bir cinayet işlediği ortaya çıkan Şahika, Ender'i de açık açık tehdit eder. Ender, geri adım atacak mı? Yasak Elma dizisinin 46. bölümünde neler oldu?

25.05.2019 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yasak Elma dizisi son bölümüyle Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Zeynep'in gitmesiyle yalnız kalan Yıldız'a Halit'de sırtını döner. Ender ve Şahika'ya rağmen Yıldız ayakta kalabilecek mi? Yasak Elma dizisinin 46. bölümünde neler oldu? 47'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi hakkında merak edilenler…

47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Pazartesi akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Yasak Elma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Ender ile Şahika yüzleşir. Ender, Şahika'nın birini öldürdüğünden bahseder. Şahika ise Ender'e gözdağı vererek yoluna çıkarsa onu da öldürebileceğini söyler. Ender, Halit ile arası bozuk olan Yıldız ile tartışır. Bu arda Yıldız, 'seni öldürmemek için kendimi zor tutuyorum' der. Yiğit ise Ender'in kapısına dikilir ve 'sen ne biçim bir annesin?' der. Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Yasak Elma 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yasak Elma Son Bölüm İzle

46'INCI BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Şans eseri Zerrin'in Zeynep'ten düğün hediyesini aldığını öğrenen Alihan, Zeynep ile kısa süreli bir gerginlik yaşar. Ancak Alihan bu konuda Zeynep'e sahip çıkar ve Zerrin'e yüklenir. Zerrin yaptıklarının ne kadar büyük bir durum olduğunun farkında değildir.

YILDIZ, ENDER'İN OYUNUNA GELİR

Öte yandan Halit'i kazanmak isteyen Yıldız, sık sık iş yerine giderek ortamı yoklar. Bu sırada sekreterin Halit'e yakınlığı ise Yıldız'ı çileden çıkarır. Yıldız, sekreterin Ender'in tuttuğu biri olduğunun farkında değildir. Önlemini almak isteyen Yıldız, sekreter ile dışarda görüşerek işten ayrılması için ona para teklif eder. Bu sırada Ender, sekreteri Yıldız'ın tuttuğu konusunda Halit'i ikna eder. Böylece Halit, Yıldız'ın peşine şoförünü takar.

Yasak Elma 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yasak Elma Son Bölüm İzle

ŞAHİKA, HALİT'İ BÜYÜLER

Yıldız yaşananlardan habersiz, Erim için geçmiş olsun partisi düzenlemeye başlar. Bu partiye Ender dışında Kaya ile Şahika dahi katılacaktır. Her şey normal seyrinde giderken, Şahika ile Kaya'nın partiye girişi ve Halit'in aklını başından alır. Kaya kız kardeşini Halit ve Yıldız ile tanıştırdığı sırada Şahika, daha önce ofiste karşılaştıklarını söyleyerek tanıştıklarını belirtir. Halit mest olmuştur ve gözü Şahika'dan başkasını görmez. Yıldız durumun farkına varmıştır ancak her hamlesi onu Halit'in gözünde yerin dibine sokar. Parti'de Zerrin'in düğün hediyesi gündeme gelir ve Yıldız çileden çıkar.

Yasak Elma 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yasak Elma Son Bölüm İzle

ALİHAN İLE ZEYNEP GİDİYOR

Yaşananların ardından aklında gitme fikri olan Alihan'a bir destek de Zeynep'ten gelir ve her şeyi bırakıp gitmek için harekete geçerler. Zeynep, Yıldız'a durumu anlatır ve Yıldız, onsuz ne yapacağını bilemez. Çift, tüm arkadaşlarıyla vedalaşır ve gitmek üzeredirler. Bunların yanı sıra Halit, Yıldız'ın sekreterle olan fotoğraflarını görür ve Yıldız ile boşanmak için avukatına talimatı verir. Her şeyden habersiz evde Ender'i karşılayan Yıldız, Halit'in gelişiyle neye uğradığını anlayamaz. Halit, gördüklerini söyler, Yıldız durumu anlatsa da Halit inanmaz. Ender ise başarısının tadını çıkarır. Yıldız'ı kapı dışarı eden Halit, üzerindeki mücevherleri de alır.

Yasak Elma 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yasak Elma Son Bölüm İzle

Son Dakika Güncel Yasak Elma 47. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement