Yasak Elma Dizisinin 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika
Güncel

Yasak Elma Dizisinin 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

Yasak Elma Dizisinin 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma geçtiğimiz akşam 43. bölümüyle ekranlara geldi. Yıldız'ın babasının Erim'i vurmasıyla tüm aile Yıldız'a cephe alır. Yasak Elma dizisinin 44. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma dizisinin 43. bölümünde neler oldu?

30.04.2019 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yasak Elma dizisi son bölümüyle Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Babasının yaptıkları nedeniyle Yıldız ile Halit'in evliliği riske girdi. Yasak Elma dizisinin 43. bölümünde neler oldu? 44'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi hakkında merak edilenler…

44. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Pazartesi akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Yasak Elma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Erim'in başına gelenlerden Yıldız'ı sorumlu tutan Halit, boşanma kararı alır. Bu karar sonucu Yıldız nasıl bir yol izleyecek? Yasak Elma dizisinin fragmanı henüz yayınlanmadı. Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

43'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yıldız'ın annesi Bursa'ya gitmek üzereyken Halit, ona para yardımı yapar. O sırada istediğini elde edemeyen Mustafa, kapıda silahıyla Halit'i bekler. Halit, ve arkasından Erim evden çıkarlar. Mustafa silahını çeker ve ateş eder. Kurşun Halit'e gelmez ancak Erim yaralanır. Aile, Halit'in feryatlarına bahçeye gelerek Erim'i yerde bulurlar. Erim, hastaneye kaldırılır. Ender de hastaneye gelir. Yıldız'a bağırıp çağırır, bu sırada Zeynep'te oradadır.

Yasak Elma Dizisinin 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle
Yasak Elma Dizisinin 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle

AİLE ÜYELERİ YILDIZ'I DIŞLIYOR

Yıldız'ı Ender ve Halit'in yanı sıra tüm aile üyeleri suçluyor. Ayrıca Alihan'ın ablası da korkmaya başlar ve Alihan ile konuşur, Zeynep konuşmaya şahit olur. Olayların ardından Halit, Yıldız'ı hastaneden gönderiyor. Yıldız ve annesine Kaya sahip çıkıyor. Kaya, Yıldız ile dertleşiyor, Ender'de bunu öğrenince çılgına dönerek, durumu Halit'e anlatıyor. Halit'in yaptıkları sonrası Yıldız'a karşı sabrı tükeniyor.

HALİT, YILDIZ'DAN BOŞANACAK MI?

Yaşanan gelişmeler sonrası Erim, hastaneden çıkarılır. Halit'in evinde kalmak istemediğinden annesi Ender ile kalmak istiyor. Erim'i kaybetmek istemeyen Halit, bu durumun ardından evliliğini sorgulayarak Yıldız ile konuşma kararı alıyor. Üstelik, Ender'de kalacağını ve ondan boşanmak istediğini söylüyor.


Son Dakika Güncel Yasak Elma Dizisinin 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yasak Elma Son Bölüm İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement