Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu - Son Dakika
Magazin

Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam ve Onur Tuna'nın yatak sahnesi izleyenleri isyan ettirdi.

24.02.2019 11:47  Güncelleme: 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV'nin başarılı dizisi Yasak Elma'ya Şevval Sam ve Onur Tuna'nın yatak sahnesi damga vurdu. Ekranların sevilen dizisinde yaşanan bu gelişme izleyicilere pes dedirtti.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEYİCİYİ İSYAN ETTİRDİ

Yaklaşık 3 sezondur başarılı bir şekilde devam eden dizi Yasak Elma'da entrikalar ve aldatmalar bitmiyor. Dizinin 34. yeni bölüm fragmanları ise büyük olay oldu. Alihan ile Ender yatağa girince seyirci dizideki klişeye isyan etti.

Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu

ANNESİNİN GERÇEK AŞKINI ÖĞRENDİ

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut'un oynadıkları dizide artık Halit ile arasındaki anlaşmazlığa son veren Alihan, annesinin aşığının Halit olmadığını öğrendi. Birlikte ilk işlerinden kazandıkları parayla aynı saatten aldıkları ortaya çıkan ve Alihan'ın annesi Füsun ile Tuncer'in beraber olduklarını itiraf eden Halit, Alihan ile arasını düzeltti.

Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu

ENDER ALİHAN'A OYUN OYNADI

Halit'in iş ortağı olan Tuncer'in ölümünden sonra ortaya çıkan gelişmede, Halit, ortağının kendisine bıraktığı saatin hikayesini anlattı. Tüm bu yaşananlardan sonra sahte bir evlilik yaptığı Ender'den boşanmak isteyen Alihan, şok bir durumla karşı karşıya kaldı. Ender belgeleri imzalamadı. Alihan'dan kolay kolay vazgeçmemeye niyetli olan Ender, ona bir oyun oynadı.

Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu

İŞLER İYİCE KARIŞACAK

İçkili bir gecenin sabahında Ender'i yatağında gören Alihan, neler olduğunu bile anlamadı ama yeni bölüm tanıtımında Ender'in yatakta çekilmiş fotoğraflarının Yıldız'a ulaşmasıyla işler iyice karışacak!

Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu

İZLEYİCİ İSYAN ETTİ

Bu arada klasik bir oyunun Yasak Elma'da tekrarlanması, sosyal medyada izleyiciyi de kızdırdı.

Şevval Sam ve Onur Tuna\'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma\'ya Damga Vurdu

Son Dakika Magazin Şevval Sam ve Onur Tuna'nın Yatak Sahnesi, Yasak Elma'ya Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Duygu: Eşimle her bölümünü izliyorum çok güzel ve zevkli 96 167 Yanıtla Hakan: Yorumun ilgimi çekti neden eşinle izliyoruz dediniz özelikle belirtin 0 1 ado44: o zevki de anlatsana gerizekalı ahmak 0 0 Doğal: Eşinle mi özellikle neden sadece bu sahne için dedin bunu merak ediyorumm 0 0
  • 90lar kuşağı: Akşam Dmax'da Nasa nın belgeseli var desen oturur seytermezler ama nerde eşlerin birbirini aldattığı fırıldaklı dizilerler var oturur bayıla bayıla seyrederler üstüne reytingleride fırlatırlar. bunların meraklıları olduğu sürece bu diziler hiçbir zaman bitmez o biter başkası başlar. Aziz nesin boşuna demiyor 60 diye... 55 2 Yanıtla
  • Baboş: İzleyen kaldı mı hala dizi yav?Belgesel izleyin haber izleyin.Dizi nedir yav? 54 1 Yanıtla
  • Memoks: Bu dizileri izleyen ailelere allah sabır versin ileride. Insan ne görürse onu uygular. Çocuklar varken bari izlemeyin şunları. Ha izliyorsanız da benim çocuğum niye böyle oldu demeyin ileride. Haketmissinizdir. 52 2 Yanıtla
  • melek: Ahlak iyice bozuldu 46 2 Yanıtla Mrt: Bozuldu mu olmayan şey bozulmaz 17 0
  • selim: emekli zamların altında eziliyor temmuzda cenazemizi kaldırırlar 44 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement