Yaşam Atölyesi'nde Workshop Çalışmaları Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Yaşam Atölyesi'nde Workshop Çalışmaları Başlıyor

Yaşam Atölyesi'nde Zuhal Gürçimen ve Aret Vartanyan Tarafından Verilecek Olan "Kariyerini Sen Yarat" ve "Doğru İnsan Gerçek İlişki" Workshop Çalışmaları İçin Geri Sayım Başladı!

29.12.2014 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de Kişisel Dönüşüm konusunda ilk ve tek Akademi olan Yaşam Atölyesi, workshop çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Zuhal Gürçimen eğitmenliğinde düzenlenecek olan "Kariyerini Sen Yarat" workshop çalışması 8 Ocak Perşembe günü, Aret Vartanyan tarafından verilecek "Doğru İnsan Gerçek İlişki" workshop çalışması ise 9 Ocak'da Beyoğlu Mısır Apartmanı'nda gerçekleşecek.

Kariyerine yeni başlayan ve hızlıca yol almak isteyen herkesin katılabileceği bir workshop çalışması olan "Kariyerini Sen Yarat" programında, hayata geçirilecek günlük pratik çözüm ve bireysel bazda yol haritası çıkarılması sağlanacak. 19:30-22:30 saatleri arasında olacak workshop çalışmasına katılım ise 15 kişi ile sınırlı.

Zuhal Gürçimen ile yapılacak workshop çalışmasında, iş görüşmesinde en iyi izlemini yaratmaktan kendini tanımaya, etkin yol haritası çıkarmak için doğru hedefler koymaktan, hedeflerine ulaşma yolunda sürdürülebilir olmaya kadar çeşitli alanlarda eğitimler verilecek. Başarıyı gerçek kılmak, hem esnek hem de kararlı davranmaya yönelik çalışmalar yapılacak.

"Doğru İnsan Gerçek İlişki" workshop çalışmasında ise katılımcılar, günümüz dünyasında aşk, ikili ilişkiler ve cinsellik konularında derin bir yolculuğa çıkarken, gerçekten tatmin edici bir ilişkiyi nasıl yaşayabileceklerini sorgulayacaklar. Vartanyan'ın bu özel seminerinde bireyin kendisini tanıyarak, kendine uygun ilişki modelinin çıkarılması ve doğru partnerinin seçilmesi çalışılacak. 9 Ocak'da 20:00-22:30 saatleri arasında gerçekleşecek olan eğitime katılım ise 25 kişi ile sınırlı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşam Atölyesi'nde Workshop Çalışmaları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement