Yaşam Koçundan Çarpıcı Tespitler - Son Dakika
Güncel

Yaşam Koçundan Çarpıcı Tespitler

Yaşam Koçundan Çarpıcı Tespitler

Yaşam Koçu ve Şifa Enerjileri Pratisyeni Sevgi Öcal Akciğer, erişimin kolaylaşmasıyla memnuniyetsizliğin ortaya çıktığını, arzu ve sevginin yer değiştiğini söyledi.

08.07.2014 11:08  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşam Koçu ve Şifa Enerjileri Pratisyeni Sevgi Öcal Akciğer, erişimin kolaylaşmasıyla memnuniyetsizliğin ortaya çıktığını, arzu ve sevginin yer değiştiğini, emeğin ve değerlerin ise yok olduğunu ifade etti.

Toplumun son zamanlarda olumlu değer yargılarını kaybettiğini ileri süren Yaşam Koçu Sevgi Öcal Akciğer, "İlişkilerde hat saflarda sıkıntılar var. Herkes tamamlanmak için evlenmek istiyor aslında. Ama arzu ve sevginin yer değiştiğini, emeğin ve değerlerin hayatımızda yok olduğunu görüyoruz. Artık her şeye erişim çok kolay olduğu için mutsuzluk, memnuniyetsizlik arttı. Dolayısıyla madde dünyasında yaşarken, maneviyatta kendimizin farkındalığını unuttuk. Bundandır ki mutsuzluk ve korku sevgi enerjisinin üstüne çıkıyor. Değer yargısı olarak bir olmayı unuttuk. Birlik bilincini oluşturmak, unuttuğunuz kendinizi hatırlamak, açmazları, çıkmazları bulup, sevgiye erişmek için bir yaşam koçuna danışın" dedi.

Yetişkinler ve gençler için sevginin meta haline geldiğini savunan Yaşam Koçu Akciğer, "Olumlu değerleri, duyguları hatırlarsak paylaşmayı biliriz, karşımızdakilere sevgi ve saygı verebiliriz. Kim olduğumuzu unuttuk. Kendimizi yeniden keşfetmemiz, kim olduğumuzu hatırlamamız lazım. Hayata bakışımızı değiştirirsek, her şeyin de değişeceğine inanmak gerek. İnsan düşünerek başlar ve düşünceleri duygularına yansır. Duygularımız da hareketlerimize yansır. Büyük fotoğrafa baktığınızda aslında bir bedeniz biz. Bizi diğerlerinden ayıran sadece duygularımızdır. Yağmur yağdığında bir insan 'Şimdi saçım bozulacak' derken, diğeri 'Rahmet yağıyor' der. Biz değişmeye başladığımızda her şey değişecektir" diye konuştu.

HER HASTALIĞIN BİR MESAJ I VAR

Her hastalığın vücut dilinde bir mesajı olduğunu da anlatan Akciğer, şu bilgilere yer verdi:

"Aslında her hastalığın bir mesajı vardır. Kişi zihnen eker, duyguyla büyütür, bedende hastalık olarak tepki verdirir vücuda. Mesela mide rahatsızlığı hazmedilemeyen duyguların sonucu oluşur. Bel fıtığı yaşayanlar, dünyanın yükünü taşıyorlardır. Göğüs kanseri, kişinin vermekten yorulduğunun sonucunu gösterir. Etrafa geniş açıdan bakamayanlar da boyun fıtığı rahatsızlığı yaşar. Karaciğer öfke, böbrek korku, dalak stres, kalp sevgi alamamak ya da verememek durumlarından ortaya çıkar. Bizler de bu organlardaki enerjileri düzenleriz."

Şifa enerjileri olan Reiki, Ra-Sheeba, melek enerjileri, kozmik enerji ve huşu enerji ile insanlara şifa sunduğundan söz eden Akciğer, kişinin kendi hayatındaki açmazları, çıkmazları bulmak için rehberlik yaptıklarını söyledi. 'Hayatımdan memnun değilim', 'Ne yapsam mutsuzum', ' İlişkilerim iyi gitmiyor', 'Parayla aram iyi değil',' Kariyerimde bir türlü ileriye adım atamıyorum', 'Kilo veremememin altında yatan nedenler ne', 'Hayatımda neden durmadan tekrar eden olaylar var' gibi sorularla gelenlerin inançlarını ve değerlerini sorgulatıp, çekirdek inancını bulduklarını anlatan Akciğer, böylelikle kişiyi yenidünya görüşüne uygun hale getirdiklerini söyledi.

Aklı ve kalbiyle bağlantıyı kaybetmiş insanlara sordukları doğru sorularla kendi hayat diyet listesini sunduklarını kaydeden Akciğer, düzenledikleri farkındalık seminerlerine herkesi davet etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşam Koçundan Çarpıcı Tespitler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement