Yaşanabilir Bir Adana İçin "Yerelden Genele Sempozyumu" - Son Dakika
Güncel

Yaşanabilir Bir Adana İçin "Yerelden Genele Sempozyumu"

Seyhan Belediyesi ve Olof Palme İnternational Center organizesinde Adana’da “Yerelden Genele” adlı sempozyum gerçekleştirilecek.

21.12.2017 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi ve Olof Palme İnternational Center organizesinde Adana'da "Yerelden Genele" adlı sempozyum gerçekleştirilecek.

Adana'da 24 Aralık Pazar günü Seyhan Belediyesi ile Olof Palme İnternational Center organizesinde Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde yerel yönetimlerde demokrasi ve kent kültürünün konuşulacağı "Yerelden Genele Sempozyumu" düzenlenecek. Sempozyumda konu ile ilgili olarak "ne yapabiliriz, nasıl değiştirebiliriz?" sorularına cevaplar aranacak.

Pazar günü saat 10.00'da başlayacak sempozyumun açış konuşmasını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yapacak. İlk oturumun yöneticiliğini CHP Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya yapacak. Önceki dönem Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Yerel Toplumcu Belediyecilik", İsveç Sosyal Demokrat Parti Milletvekili Serkan Köse "İsveç Yerel Yönetim Modeli" Şehir Plancısı İkbal Polat "Yerel Yönetimlerde ve Sivil Toplum Kuruluşlarda Kadının Yeri", Türkiye Kent Konseyleri Platformu Kurucu Üyesi Dr. Işıkhan Güler "Kent Konseyleri ve Yerel Yönetimler" Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Güler, "Yerel Yönetimlerde Eşitlik ve Yurttaşlık Hakkı" konularında konuşacak.

2. oturumda ise Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Eski Başkanı Zeynep Serap Baltacı sonuç bildirgesini okuyacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşanabilir Bir Adana İçin 'Yerelden Genele Sempozyumu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement