İstanbul'da yaşanan hırsızlıklar kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da yaşanan hırsızlıklar kamerada

İstanbul'da yaşanan hırsızlıklar kamerada İstanbul'da yaşanan 3 ayrı hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı İstanbul'da farklı günlerde yaşanan 3 ayrı hırsızlık anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

02.04.2023 12:56  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşanan hırsızlıklar kamerada

İstanbul'da yaşanan 3 ayrı hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı

İSTANBUL - İstanbul'da farklı günlerde yaşanan 3 ayrı hırsızlık anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı.

Gazi Mahallesinde yaşanan olayda sözde kağıt toplayıcılığı yaparak gece sokaklarda dolaşan kapşonlu 3 kişi gözlerine kestirdikleri bir otomobilin camını kırarak içinde bulunan malzemeleri çaldılar. Şahısların sokakta gezdikleri ve daha sonra ise çaldıkları malzemeler ile birlikte hızla olay yerinden kaçtıkları anlar çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde yüzlerinin görünmemesi istemeyen şahısların kaçarken başlarını da öne eğdikleri görülüyor.

Esenyurt'ta yaşanan olayda ise akşam saatlerinde aldığı siparişi teslim etmek için verilen adrese gelen motokurye siparişi teslim etmek için anahtarını üzerinde bıraktığı motorunu park edip apartmana girdiği esnada sokaktan geçen hırsızın dikkatini çekti. Bir süre motosikleti kontrol eden hırsız anahtarının üzerinde olduğunu fark edince çaldığı motosiklet ile hızla bölgeden uzaklaştı.

İstanbul\'da yaşanan hırsızlıklar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da yaşanan hırsızlıklar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement