Yaşanan kedi ölümleriyle ilgili korkunç iddia: Büyü için öldürüyorlar - Son Dakika
Güncel

Yaşanan kedi ölümleriyle ilgili korkunç iddia: Büyü için öldürüyorlar

Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Sallıtepe, Türkiye'de art arda gelen kedi ölümleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sallıtepe, "Bize gelen yorumlar bu kedi ölümlerinin, bacağı kesilmelerinin büyü için yapıldığı. Konya'dan büyü işleri uğraşan bir kişi bize ulaştı ve 'Bu işleri yapan birileri var, büyücülerin geneli bunu yapıyor. Bağlama büyüsü olarak yapılıyor' dedi" sözlerine yer verdi.

23.11.2021 10:43  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Turgutlu ilçesi başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli illerinde meydana gelen kedi ölümlerinin sebebi merak edilmeye başlandı. Kedi ölümlerinin çok sık görüldüğü Turgutlu'nun Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Sallıtepe, kedilerin büyü için öldürülme şüphesi üzerinde durulduğunu belirtti.

BACAKLARI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU

ODA TV'nin haberine göre Türkiye'de son zamanlarda farklı şehirlerden toplu kedi ölümü haberleri gelmeye devam ediyor. Geçen hafta sonu Antalya'da 4 kedi ölü olarak bulundu. Manisa Turgutlu'da ise bir kedi bacakları kesilmiş halde ölü bulundu. Bu sabah ise Gaziantep'te 3 kedinin şişlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 24 günde 5 bacağı kesilerek öldürülmüş oldu. Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Sallıtepe'nin şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı. 'Seri kedi katili'nin bir an önce yakalanması için özel ekip kurulan Manisa Emniyeti'nde çalışmalar devam ediyor.

"BÜYÜ İÇİN YAPILIYOR DİYE İHBAR GELDİ"

Kendilerine gelen yorum ve ihbarlardan kedilerin büyü yapmak için öldürülmüş olabileceğini aktaran Seyhan Sallıtepe, "Bize gelen yorumlar bu kedi ölümlerinin, bacağı kesilmelerinin büyü için yapıldığı. Konya'dan büyü işleri uğraşan bir kişi bize ulaştı ve 'Bu işleri yapan birileri var, büyücülerin geneli bunu yapıyor. Bağlama büyüsü olarak yapılıyor' dedi" diye konuştu.

"BİRÇOK ŞEHİRDE AYNI DURUM VAR"

Sallıtepe, "Biz bu ölümlerin Turgutlu'da ilk olduğunu düşündük. Ancak basına düştükten sonra bize birçok şehirden insan ulaştı ve aslında çok daha fazla olduğunu gördük" dedi.

Yaşanan kedi ölümleriyle ilgili korkunç iddia: Büyü için öldürüyorlar

Son Dakika Güncel Yaşanan kedi ölümleriyle ilgili korkunç iddia: Büyü için öldürüyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yahya Akpinar: Vahset bu 0 0 Yanıtla
  • Türkiye'de Millet Bahçeleri Vatandaşları Ağırlamaya Hazır
    12:24 Türkiye'de Millet Bahçeleri Vatandaşları Ağırlamaya Hazır

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, 81 ilde hayata geçirilen millet bahçeleri, yaz mevsiminde vatandaşları ağırlamak için hazırlandı.

  • Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı
    12:19 Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı

    Afganistan'ın bazı bölgelerinde son üç gündür etkili olan şiddetli yağış, kar yağışı ve sel baskınları sonucunda 33 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Seller nedeniyle 600'den fazla ev hasar gördü, tarım arazileri ve yollar tahrip oldu. Yardım kuruluşları selden etkilenen ailelere yardım sağlamaya devam ediyor.

  • Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi
    12:19 Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan sürücü, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza, Alipaşa Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ali Kayan kavşağı istikametinden Çetin Emeç Bulvarı istikametine seyreden Fatme Yıldız (60) idaresindeki TX 1357 TM plakalı (Bulgaristan) otomobil, sürücüsünün rahatsızlanarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Fatme Yıldız'a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    12:19 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralılardan 4'ü hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi ve defnedildi.


Advertisement