Yaşar'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Yaşar'da Mezuniyet Coşkusu

Yaşar\'da Mezuniyet Coşkusu

Yaşar Üniversitesi 2016-2017 akademik yılı mezunları, Selçuk Yaşar Kampüsünde düzenlenen coşkulu törenle diplomalarını aldı.

14.06.2017 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşar Üniversitesi 2016-2017 akademik yılı mezunları, Selçuk Yaşar Kampüsünde düzenlenen coşkulu törenle diplomalarını aldı.

Yaşar Üniversitesi 2016-2017 akademik yılı mezunları için Selçuk Yaşar Kampüsünde tören düzenlendi. Fakülte, meslek yüksekokulu ve enstitülerden bin 585 öğrencinin katıldığı mezuniyet töreninde heyecanlı dakikalar yaşandı. Törene çok sayıda öğrencinin ailesi de katıldı. Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, öğrencilere seslenerek, "Dünya standartlarında ve kalitesinde bir eğitim aldınız. Bu donanım ile yolunuza emin adımlarla devam edeceksiniz. Kariyer yolculuğunuzun basamaklarını başarıyla tırmanırken ailenizin size şu ana kadar vermiş olduğu desteği hep hatırlayın. Kendinizi yetersiz ya da güçsüz hissettiğiniz zamanlarda bu sevgi ve destek sayesinde tekrar ayağa kalkıp yürüyebileceğinizi hiç unutmayın" dedi.

9 bin öğrenciye ulaştı

Yaşar Üniversitesinin 16 yıl önce gelecek kuşaklara bilgi aktarma, araştırma yapma ve toplumsal sorumluluk anlayışı ile kurulduğunu hatırlatan Yiğitbaşı, "Üniversitemiz, öğretim elemanlarımızla idari çalışanlarımızın gayretleri ve şu an karşımda duran mezunlarımızın yoğun çabalarıyla, elde ettikleri başarılarla Türkiye'de ve dünyada çekim merkezi olan bir bilim yuvasına dönüşmüş durumda. Şu an tüm ihtişamlarıyla karşımda duran mezunlarımız üniversitemize yerleştiğinde, çok değerli bir ailenin parçası oldular. Mezunlarımızın öğrencilik hayatları boyunca bu aile hem nitel hem de nicel olarak büyüdü. Üniversitemiz bu sürede çok çalışarak çeşitli yatırımları hayata geçirdi, gelişimini sürdürdü. Eğitim programlarımız çağın gereklerine uygun bir şekilde sürekli güncellendi. Bu gereksinimler doğrultusunda yeni fakülteler kuruldu, bölümler açıldı. Yaşar Üniversitesi bugün tüm eğitim faaliyetlerini, kapasitesi arttırılarak toplam kapalı alanı 70 bin metrekareye çıkarılan Selçuk Yaşar Kampüsünde sürdürüyor. 2016-2017 akademik yılında 31 lisans bölümü, 12 ön lisans programı, 27 yüksek lisans programı ve 8 doktora programı ile yaklaşık 9 bin öğrenci öğrenimlerine devam etti" diye konuştu.

Öğrenciler daha sonra hep birlikte keplerini havaya fırlattı. Bu yılın üniversite birincisi Fen Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi Hayri Can Savaş ise diplomasını Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı'nın elinden aldı. Törene ayrıca, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir İtalya Konsolosu Luigi Iannuzzi ile mütevelli heyeti üyeleri ve konuklar katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement