Yaşar, Divriğililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yaşar, Divriğililerle Buluştu

Yaşar, Divriğililerle Buluştu

Divriği Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın 2001 yılında hayata geçirdiği "Okutmaya Varım" projesi kapsamında eğitime katkı sağlamak ve Cumhuriyetin 90'ıncı yılını kutlamak için Barolar Birliği Konuk Evi'nde bir etkinlik düzenlendi.

04.11.2013 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Divriği Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın 2001 yılında hayata geçirdiği "Okutmaya Varım" projesi kapsamında eğitime katkı sağlamak ve Cumhuriyetin 90'ıncı yılını kutlamak için Barolar Birliği Konuk Evi'nde bir etkinlik düzenlendi. Programa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Semah ve deyişler ile başlayan programa Yaşar'ın yanı sıra Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu Başkanı Sema Aksoy, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, Divriği Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Cemal Karahalil, CHP Ankara il Başkanı Zeki Alçın ve yönetim kurulu, CHP ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, CHP Milletvekilleri, parti meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve Divriği gönüllüleri bir araya geldi.

FEYZİOĞLU'NDAN BİRLİK ÇAĞRISI

Türkiye Barolar Birliği Konuk Evi'nde düzenlenen etkinlikte Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzoğlu,"Biz hep birlikte inanmış ve birbirine kenetlenmiş bir kitle olmak zorundayız. Bizim meselemiz milletimizin geleceğine, ülkenin bütünlüğüne ve cumhuriyetin kazanımlarına ilişkindir. Hangi mezhepten, dinden, siyasi düşünceden, dil, cinsiyet, etnik kökenden olursak olalım hiç fark etmez hepimiz eşit yurttaşız ve bunun için birlikte hareket etmek zorundayız. Cumhuriyetin kazanımları bizim geleceğimizdir. Varlığımızın yegane güvencesidir. Bu güvenceye samimiyetle sahip çıkacak samimiyetle davasını tutacak insanlardan olalım. Türkiye'nin her yerinde birlik olalım ve yüreklerimiz birlikte atsın" diye konuştu.

YAŞAR'A TEŞEKKÜR EDERİZ

Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarını gerçekleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Divriğilileri düzenledikleri anlamlı etkinliklerinde büyük ilgi ile karşılandı. Batıkent Kültür Merkezi içerisinde yer alan Cemevi projesinden dolayı Yaşar, Divriği Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından teşekkür plaketi aldı. Yaşar,"Cumhuriyetimizin 90. Yılı dolayısıyla ve cumhuriyet sevdalılarıyla birlikte burada bulunmaktan onur duyuyorum. Eğitim ve öğretim yaşam boyunca devam eden bir süreçtir. Toplumların gelişmesi, insanlığın refah düzeyine ulaşması için eğitime fazlasıyla katkı yapılması gerekiyor. Cumhuriyet çocuğu olmaktan gurur duyan bir nesil yetiştirmek ve bu nesli topluma kazandırmak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Bunun için Türkiye'yi aydınlık bir çağa ve aydınlık bir yola ulaştıracaksak Atatürk'ün izinden gitmeliyiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşar, Divriğililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement