Yaşar Doğu'nun Heykeli Parka Dikildi - Son Dakika
Güncel

Yaşar Doğu'nun Heykeli Parka Dikildi

Yaşar Doğu\'nun Heykeli Parka Dikildi

İlkadım Belediyesi tarafından yaptırılan, dünya ve olimpiyat şampiyonu efsanevi güreşçi Yaşar Doğu'nun heykeli, adını taşıyan parka dikildi.

16.03.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediyesi tarafından yaptırılan, dünya ve olimpiyat şampiyonu efsanevi güreşçi Yaşar Doğu'nun heykeli, adını taşıyan parka dikildi.

İlkadım ilçesi Yaşardoğa Mahallesi'ndeki Yaşardoğu Parkı'nda düzenlenen açılış törenine, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu, Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Opr.Dr. Yılmaz Karagöz, Yaşardoğu Mahallesi Muhtarı Ahmet Kutlu, belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Halk oyunları gösterisi düzenlendi. Açılış töreninde Yaşar Doğu'nun oğlu Prof. Dr. Gazanfer Doğu yaptığı konuşmada, "Bu millet ona sevgi besledi ve hak ettiği itibarı verdi. Bugün bu açılış bunun bir göstergesidir" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise " Türk gibi kuvvetli sözünü dünyaya yayan, Türk'ü tanıtan Yaşar Doğu'nun adını taşıyan mahalle ve adını taşıyan parka heykelinin olmasının gerektiğine inanmıştık. Allah bunu bize nasip etti. Mahalle Yaşar Doğu Mahallesi, parkın adı Yaşar Doğu Parkı. Adını taşıyan mahalleye ve parka Yaşar Doğu'nun heykelini dikmekten son derece mutluyuz" diye konuştu.

Başkan Demirtaş, konuşmasında ilçede yaptığı hizmetleri ve bundan sonra yapmayı planladığı hizmetleri de anlattı. Açılışta Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz ve Yaşardoğu Mahallesi Muhtarı Ahmet Kutlu da birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından dualarla Yaşar Doğu heykelinin açılışı yapıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşar Doğu'nun Heykeli Parka Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement