Yaşar Gölcü İlkokulu'nda Münazara Yarışmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Yaşar Gölcü İlkokulu'nda Münazara Yarışmaları Başladı

Yaşar Gölcü İlkokulu'nda bahar dönemi 4. Sınıflar arası münazara yarışması düzenlendi.

21.03.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 Mart Salı günü saat 13:00'da okul konferans salonunda başlayan münazara yarışması devam ediyor.

Münazara yarışması başlangıcında açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ali Bucak şunları söyledi;""Yarışmayı izlemeye gelen öğretmen , öğrenciler ve velilerimiz hoş geldiniz. Münazara gibi etkinlikler öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimine büyük katkı sağlıyor diyerek yarışmacılara başarılar diledi. Okul jürisinde Müdür Yardımcısı Cemil Korkmaz, Rehber öğretmen Merva Gedik ve sınıf öğretmeni Ahmet Muhtar Uysal görev aldı.

Birinci tur elemelerine Yaşar Gölcü ilkokulu 4/F sınıfı öğrencilerinden oluşan grup tarafından 'Dünya Her Geçen Gün Daha İyiye Gidiyor.' ve 4/E sınıfı tarafından hazırlanan ' Dünya Her Geçen Gün Daha Kötüye Gidiyor.' konularının tartışıldığı münazara yarışması düzenlendi.

Kıyasıya devam eden mücadele sonunda 4/F sınıfı 77 puan aldı, 4/E sınıfı ise 86 puan alarak bir üst tura yükselme hakkını kazandı.

Münazara programı 25 Mart 2014 de 4/A VE 4/B sınıfları "Çocuğun eğitilmesinde aile daha etkilidir. Çocuğun eğitilmesinde okul daha etkilidir" 26 Mart 2014 günü 4/C ve 4/D sınıfları "Çocuklar için şehir hayatı daha güzeldir. Çocuklar için Köy hayatı güzeldir" ve 27 Mart 2014 günü ise 4/K ve 4/i sınıfları"Televizyon öğrenciler için yararlıdır. Televizyon öğrencilere yarardan çok zarar veriyor" konulu münazara yarışmaları yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaşar Gölcü İlkokulu'nda Münazara Yarışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement