Yaşar Nuri Öztürk, Kılıçdaroğlu'na Sert Çıktı: Angut Deyince Kızıyor - Son Dakika
Güncel

Yaşar Nuri Öztürk, Kılıçdaroğlu'na Sert Çıktı: Angut Deyince Kızıyor

Ulusal Kanal ekranlarında seçim sonuçlarını yorumlayan Öztürk, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirerek "Nedir bu hal ya? Angut deyince de kızıyorlar" dedi.

02.11.2015 00:32  Güncelleme: 00:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşar Nuri Öztürk, seçim sonuçlarını yorumlamak için katıldığı Ulusal Kanal'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağır sözlerle eleştirdi.

"ANGUTLUK, APTALLIK, HAİNLİK"

CHP'nin yanlış bir strateji izlediğini savunan Öztürk, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirerek "Nedir bu adamlardan milletin çektiği. Angut dedinmi de kızıyor. Peki sen izah et bu durumu. Nedir bu? Birinden birini seç. Angutluk de, hainlik de, aptallık de. Bir ad koy kendine. Böyle bir rezillik var mı? Çarşaf açılımı yaptın. Çarşaflar yüzüne gözüne dolandı, boğdu seni. Senin yüzünü rengi kösele gibi olmuş" şeklinde konuştu.

Yaşar Nuri Öztürk, Kılıçdaroğlu\'na Sert Çıktı: Angut Deyince Kızıyor

Son Dakika Güncel Yaşar Nuri Öztürk, Kılıçdaroğlu'na Sert Çıktı: Angut Deyince Kızıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Dadaş: Yaşar Nurinin (dikkat edin hoca demiyorum) tek doğru söylediği söz. 39 6 Yanıtla
  • Yeteeeer: Orda iki kisi var birisi Akp ye vermis 44 1 Yanıtla
  • karakule : noldu yıkıldı akp diyordunuz ml lar sizi 37 2 Yanıtla
  • YIKAMADILAR HDP Yİ: BASKILARA RAGMEN BOMBALARA RAGMEN 3. PARTİ HDP!! 2 27 Yanıtla KÜRŞAD YIKILMAZ: YANİ SONDAN İKİNCİSİNİZ HAHAHAHAHAHAHAH 2 0
  • Vatandaş: Hocam doğru söylüyor 8 19 Yanıtla
  • Ziya: Ohhh be şükür olsun..Sitede provakacıların sesi kesilmiş..Danalar cayıra hava almaya cıkmış :))) 24 3 Yanıtla Jingsaw: Onlar paraliydi Türkiye portresi çizmeye çalışıp seçmenin gerçekten de AKP kazanmayacak demeleri içindi ben onlara cevabı o dönemde verdim sonra diyeceksiniz ki bu insanlar bu kadar oyu nereden alıyor diye ve şuan öyle diyorlar 1 0
  • malatyali: Daha au gelseydi bu gelseydi adamlar turkiyenin yuzde 80 sinde birinci parti itaat edin vatana hain olani bu millet basa getirir mi 24 0 Yanıtla
  • TORNAVİDA : angut kadrosu UĞUR DÜNDAR BAŞ ROLÜ USLENDI 21 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement