Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesine Jean Monnet Ödülü - Son Dakika
Yerel

Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesine Jean Monnet Ödülü

Uluslararası İlişkiler ve Avrupa çalışmaları alanına yaptığı katkılar nedeniyle Yaşar Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr.Aylin Güney'e Avrupa Komisyonu tarafından "Jean Monnet Kürsüsü" ödülü verildi.

03.10.2011 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası İlişkiler ve Avrupa çalışmaları alanına yaptığı katkılar nedeniyle Yaşar Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aylin Güney'e Avrupa Komisyonu tarafından "Jean Monnet Kürsüsü" ödülü verildi.

Yapılan yazılı açıklamada, AB'nin temellerini atan Fransız İktisatçı ve Maliyeci Jean Monnet'nin (1888-1979) adını taşıyan ödülün, Avrupa çalışmaları alanındaki akademik yayınlar ve diğer faaliyetlerde başarılı bulunan öğretim üyeleri ve görev yaptıkları kuruma verildiği belirtildi.

Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Doç. Dr. Aylin Güney, ödülle birlikte yeni çalışmalara destek olmak amacıyla verilen fondan da en az üç yıl süreyle yararlanılacağını belirterek, alınan ödülün şu an İzmir'deki en yüksek bütçeli Jean Monnet Kürsüsü olduğunu kaydetti.

Güney, açıklamada, "Ödülün üniversitemize sağladığı uluslararası prestij ile birlikte, bu fon en az 3 yıl boyunca Avrupa Çalışmaları alanında yapılacak eğitim faaliyetlerinde ve araştırmalarda kullanılacak" ifadelerine yer verdi.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesine Jean Monnet Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement