Göztepe'ye Transfer Olan Yasin Öztekin, 8 Maçta 7 Gole Etki Etti - Son Dakika
Spor

Göztepe'ye Transfer Olan Yasin Öztekin, 8 Maçta 7 Gole Etki Etti

Göztepe'de forma giyen Yasin Öztekin 8 maça 5 gol ve 2 asist sığdırarak takımını sırtladı.

10.10.2018 10:45  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer döneminde birçok takımı peşine takan Yasin Öztekin, Galatasaray'la sözleşmesi sona erdikten sonra Bursa'yla anlaşmak üzereyken tercihini son anda Göztepe'den yana kullanmıştı.

Sporx'in haberine göre; 31 yaşındaki futbolcu geride kalan 8 haftada skora sağladığı katkıyla Süper Lig'e yazın transfer olan oyuncular arasında takıma en çok fayda sağlayan oyuncu oldu. 8 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergileyen Yasin, son Kasımpaşa maçında da attığı jeneriklik golle gündeme gelmişti.

Göztepe'ye Transfer Olan Yasin Öztekin, 8 Maçta 7 Gole Etki Etti

MİLLİ TAKIMA ALINMAMASI KIZDIRMIŞTI

Başkan Mehmet Sepil'in takıma kazandırmak için yoğun çaba sarf ettiği Yasin'in bu performansıyla milli takıma çağrılmaması da tepki çekmişti. İzmir ekibinin patronu, Yasin için, "Milli takıma nasıl alınmıyor. Ondan iyi performans gösteren oyuncu mu var" sözlerini kullanmıştı.

Göztepe\'ye Transfer Olan Yasin Öztekin, 8 Maçta 7 Gole Etki Etti
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Göztepe'ye Transfer Olan Yasin Öztekin, 8 Maçta 7 Gole Etki Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Za: Yasin gs den gitmemiş olsaydı dört büyükler devre arasında almak için birbirini yerlerdi 2 2 Yanıtla
  • uA1905: Galatasaraylıyım ama bu adam her maç elinden geleni yapan savaşan ve sahanın her zaman en iyisi olmuş skora katkısı olan bir adam , galatasaray taraftarı neden yasine bu kadar tepkili anlamış değilim buna kadar gönderilecek tonlarca adam varken yasine yazık oldugunu düşünüyorum.Kariyerinde başarılar Yasin Öztekin... 3 1 Yanıtla
    hisar : buyuk takım fotbulcusu değil bide aldiği ucret gayet normal iken yuksek zam istemesi yuzunden gönderildi iki üç maç iyi oynadı dıye hep zam hep zam dedi kimse galatasaraydan buyuk değildir dediğim gibi GS gibi büyük takımın topçusu olamaz anca KÜÇÜK takımın BÜYÜK topçusu olur 0 1
  • ++++++++: ONDAN BİRŞEY OLMAZ 3 AY SONRA ORAYIDA KARIŞTIRIR 0 2 Yanıtla

Advertisement