Yaski 2 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Yaski 2 Yılını Değerlendirdi

Yaski 2 Yılını Değerlendirdi

Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği (YASKİ) Başkanı Ahmet Özsümer, 2 yıllık görev süresini değerlendirdi.

18.05.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Atıksu ve Kanalizasyon Alt Yapı Tesislerini İşletme Birliği (YASKİ) Başkanı Ahmet Özsümer, 2 yıllık görev süresini değerlendirdi. Özsümer, "Yarınların Yalova'sının daha yaşanabilir olması için yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

YASKİ Başkanı Ahmet Özsümer, personeliyle Tigem Kumsal Restoran'da yemekli toplantı yaptı. 2 yıllık görev süresini değerlendiren Özsümer, bugüne kadar yapılan başarılı çalışmaların altında ekip ruhunun yattığını söyledi. Özsümer, YASKİ'nin maksadının Yalova'nın daha yaşanası bir il olmasın sağlamak olduğunu dile getirerek, "Biz YASKİ ailesi olarak 2 yılımızı tamamladık. Bu 2 yılda çok önemli şeyler yaptık. Bundan sonraki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Birliğimiz 2006 yılında kuruldu. Arıtma Tesisimiz ise 2011 uyılında faaliyete geçti. Çalışmalara başladığımız günden bu yana kadar Yalova merkez, Çiftlikköy, Termal, Taşköprü ve Kadıköy belediyeleri sınırları içerisinden kaynaklanan evsel niteliksiz atık sular sadece ülkemizde geçerli olan standartları değil ilgili Avrupa Birliği standartlarını da sağlayacak şekilde arıtılmaktadır. Üye belediyelerimizle birlikte atık su arıtma tesisimiz. 6 adet terfi merkezimiz ve 45 kilometre kanalizasyon kollekter hattını işletme konusunda müşterek hareket ederek mevzuatlar doğrultusunda etkin ve verimli bir şekilde tek elden atık suları arıtmayı sağlamak için her türlü hizmeti layığıyla yerine getirmektedir. Önceliğimiz insan ve çevre sağlığı olacak şekilde hizmet sunabilmek için günümüz teknolojileri ile uyumlu tesislerimizde iyileştirme çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmalarla standartların çok üzerinde arıtma verimi sağlayarak Yalova'yı ve çevreyi korumaktayız. Yarınların Yalova'sının daha yaşanabilir olması, şehrimizi dünya şehirleri standartlarına kavuşturabilmek için yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Özsümer, mesai arkadaşlarına başarılı çalışmalarından dolayı hediyeler sunarak teşekkür etti. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaski 2 Yılını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement