Yaşlanmayan Adam! - Son Dakika
Spor

Yaşlanmayan Adam!

Yaşlanmayan Adam!

Antalya deplasmanındaki galibiyetiyle zirve inadını gösteren Başakşehir’de kaptan Emre Belözoğluhem performansı hem de liderliğiyle takdir aldı. 38 yaşındaki yıldızın tutumu örnek olmaya devam etti.

13.05.2018 03:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya girilirken Medipol Başakşehir'in zirve inadı bitmedi. Sivasspor maçının yaralarını Antalyaspor karşısında saran turuncu-lacivertlilerde, Emre Belözoğlu ismi öne çıktı.

Tecrübeli futbolcunun hem son haftalarda gösterdiği özveri hem de Antalyaspor deplasmanındaki lider oyunu alkış aldı. Edin Visca'ya attırdığı gol, yarattığı pozisyonlar, oyuna katkısı ve tecrübesiyle fark yaratan Emre, dikkatleri topladı.

38 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da en çok takdir ettiği isim oldu. Emre'nin 77. dakikada kenara geldiği anda oyuncusunu alnından öpen Abdullah Avcı, gelecek sezon da öğrencisiyle çalışmayı istiyor.

İlerleyen yaşına rağmen Başakşehir takımının yanı sıra ligdeki de çoğu futbolcudan daha etkili ve iyi oynayan Emre Belözoğlu, son 3 yılda kulübün simge isimlerinden biri haline geldi.

Kulüp tarihinde yer edinen Emre, takımın şampiyonluğa oynaması, genç oyuncularla iletişimi, takımdaki diğer yıldızlara karşı sıcakkanlı tavrı ve teknik heyetle sürekli iletişimde olmasıyla alkış topluyor.

Emre Belözoğlu bu sezon 26 lig maçında 3 gol atıp 9 asist yaptı. Toplamda ise Başakşehir'le 100 maça çıkan tecrübeli yıldız, 14 gol 20 asiste imza attı.

34: Emre Belözoğlu, bu sezon 34 resmi maçta forma giydi. Yıldız futbolcu 5 gol attı, 9 asist yaptı, toplamda da 2 bin 549 dakika süre aldı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Yaşlanmayan Adam! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement