Yaşlı adam apartman bahçesinde ölü bulundu - Son Dakika
Yaşam

Yaşlı adam apartman bahçesinde ölü bulundu

Yaşlı adam apartman bahçesinde ölü bulundu

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde oturduğu apartmanın bahçesinde ölü bulunan 70 yaşındaki Vedat Köşker'in ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak. Koah hastası olduğu öğrenilen Köşker'in cansız bedeni, Çınarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

02.06.2023 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde bir kişi, oturduğu apartmanın bahçesinde ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Çınarcık'ın Esenköy beldesi Aliye Hanım Mahallesi Yalova Caddesi'ndeki bir apartmanda vatandaşlar, komşuları Vedat Köşker'in (70) bahçede cansız bedenini fark etti. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, yüz üstü şekilde yerde duran cesette inceleme yaptı. Ardından yaşlı adamın cansız bedeni, otopsi için Çınarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Koah hastası olduğu öğrenilen Köşker'in ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yaşlı adam apartman bahçesinde ölü bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yüksekova'da karla mücadele çalışması devam ediyor
    11:32 Yüksekova'da karla mücadele çalışması devam ediyor

    Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarının açılmasını için çalışmalarına devam ediyor. Karayolları 117. Şube Şefliği ise Şemdinli bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

  • Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve ev kullanılamaz hale geldi
    11:30 Bolu Mengen'de çıkan yangında samanlık ve ev kullanılamaz hale geldi

    Bolu'nun Mengen ilçesinde çıkan yangında samanlık, traktör ve ev kullanılamaz hale geldi. Olay yerine sevk edilen Mengen Belediyesinin itfaiye aracından tazyikli su çıkmasını sağlayan hortum pompasının çalışmaması ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

  • Kemer Belediye Başkanı Yaşlılara İftar Yemeği Verdi
    11:30 Kemer Belediye Başkanı Yaşlılara İftar Yemeği Verdi

    Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla Kemer'de yaşayan yaşlı vatandaşlara iftar yemeği verdi. Başkan Topaloğlu, yaşlı vatandaşlarla sohbet etti ve ihtiyaçlarını sordu.

  • Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm
    11:16 Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm

    Hatay'da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, seyyar berberlik yaparak geçimini sağlıyor. Depremzede esnaf, müşterilerini evlerinde ve iş yerlerinde tıraş ederek ekmek parasını kazanıyor. Seyyar berberden faydalanan müşteriler ise berber dükkanı olmadığı için onu yanlarına çağırıyor.

  • Erzurum'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 21 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
    11:15 Erzurum'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 21 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

    Erzurum'da etkili olan olumsuz hava koşulları, ulaşımda aksamalara yol açtı. Kent genelinde kar ve tipi nedeniyle 21 kırsal mahallenin yolu kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı yollardaki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

  • Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 kişi yaralandı
    11:13 Anadolu Otoyolu'nda kaza: 1 kişi yaralandı

    Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde meydana gelen kazada, İ.Ç. idaresindeki hafif ticari araç bariyere çarparak devrildi. Kazada araçta bulunan 1 kişi yaralandı. Olayın ardından sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralı sürücü, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı.

  • Esenyurt'ta 5 katlı binada yangın çıktı: Mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürüyor
    11:12 Esenyurt'ta 5 katlı binada yangın çıktı: Mahsur kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları sürüyor

    Esenyurt'ta 5 katlı bir binada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına müdahale eden ekipler, binada mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Kars ve Ardahan'da Karın Ardından Soğuk Hava Etkili Oldu
    11:11 Kars ve Ardahan'da Karın Ardından Soğuk Hava Etkili Oldu

    Kars'ın Sarıkamış ilçesi ve Ardahan'da kar yağışının ardından soğuk hava etkisini gösterdi. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye düştüğü ilçede, araçların camları buz tuttu ve bina çatılarında buz sarkıtları oluştu. Belediye ekipleri, kar küreme çalışmalarına devam ederken, kızıl tilkilerin yiyecek bulmaya çalışması ve angutların dere kenarlarına gelmesi ise görüntülendi. Ardahan'da da gece hava sıcaklığı sıfırın altında 10 derece ölçülürken, buzlanma meydana geldi. Kağızman'a bağlı Günindi köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

  • Esenyurt'ta Yangın: Mahsur Kalanlar Kurtarıldı
    11:07 Esenyurt'ta Yangın: Mahsur Kalanlar Kurtarıldı

    Esenyurt'ta bir binanın bodrum katında çıkan yangın sonucu üst katlarda mahsur kalan bina sakinleri itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiye ve polis ekiplerinin müdahale ettiği yangında dumandan etkilenen 3 kişi ambulansa alındı. Yangının söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

  • Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor
    11:01 Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Mehmetli beldesinde yaşayan depremzede aile, izin alamadığı için yıkılan evinin yerine ev yapamıyor. Hayvancılıkla geçimini sağlayan aile, yetkililerden yardım istiyor.

  • Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı
    10:57 Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü kaza yaptı

    Sultangazi'de hakim ve savcıları taşıyan servis minibüsü, kontrolsüz şerit değiştiren otomobille çarpıştı. Kazada minibüste bulunan hakim ve savcılardan iki kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza nedeniyle tünelde trafik yoğunluğu oluştu.


Advertisement