Yaşlı Kadın Deprem Anını Gözyaşları İçinde Anlattı - Son Dakika
3. Sayfa

Yaşlı Kadın Deprem Anını Gözyaşları İçinde Anlattı

Yaşlı Kadın Deprem Anını Gözyaşları İçinde Anlattı

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, depreme uykuda yakalanan yaşlı kadın, deprem anını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

07.02.2017 12:35  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, depreme uykuda yakalanan yaşlı kadın, dehşet anlarını gözyaşlarıyla anlattı.

YIKILAN EVİNİN YANINDAN AYRILAMADI

65 yaşındaki Zeynep Tekin, Ayvacık ilçesine bağlı Gülpınar köyünde dün meydana gelen saat 06.51'deki 5.3 büyüklüğündeki depreme uykuda yakalandı. Yıkılan evinin yanından ayrılmayan yaşlı kadını komşuları son anda çıkardı. Zeynep Tekin, depremden yara almadan kurtuldu. Depremzede yaşlı kadın, geceyi köydeki futbol sahasına AFAD ve Kızılay tarafından kurulan çadır kentte geçirdi.


''KOCA EV ÜSTÜMÜZE GÖÇTÜ''

Depremden önce, saat 06.00'da kalkıp sobayı yaktığını, üzerine çaydanlığı koyduktan sonra biraz daha uyumak için uzandığını anlatan Zeynep Tekin, "Koltuğun üzerine uzanayım dedim. Yüzüme sarsıntıyla taş parçaları indi. Kızıma seslendim. Kızım da 'Anne, anne' diye bağırdı. Karanlıkta birbirimizi zor bulduk. Taşlar üstümüze yıkıldı. Soba üstümüze devrildi. Çıkamadık. Kaçamadık. Komşularımız gelip bizi evden çıkardı. Koca ev üstümüze göçtü. Kapıdan, göçük yerden çıktık. Taş parçaları yatağımın üstüne yığıldı. O korku ve panikle taşlar nereye geldi bilmiyorum. Evde kızım ve ben ikimiz kalıyorduk. Korkudan ödüm patladı. Evin içinde karanlıkta çığlık çığlığa kaldık. Bir yere de çıkamadık. Birbirimizi bulamadık. Yüreğim hala acıyor." diye konuştu.




Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yaşlı Kadın Deprem Anını Gözyaşları İçinde Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement