Yaşlı Kadın, Gollum Karakterine Benzettiği Komşusunun 5 Yaşındaki Kızını Öldürmeye Çalıştı - Son Dakika
Dünya

Yaşlı Kadın, Gollum Karakterine Benzettiği Komşusunun 5 Yaşındaki Kızını Öldürmeye Çalıştı

Rusya'da 69 yaşındaki kadın, komşusunun 5 yaşındaki kızını Yüzüklerin Efendisi filmindeki Gollum karakterine benzediği için öldürmeye kalktı.

22.03.2019 19:23  Güncelleme: 19:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da 69 yaşındaki Galina Kobzeva, komşunun 5 yaşındaki kızı Nadya Shustova Yüzüklerin Efendisi filminin Gollum karakterine benzettiği için öldürmeye kalkıştı.

BAŞINA ÇEKİÇLE VURUP, BALKONDAN AŞAĞI ATTI

Annesi, Nadya'yı kendisine göz kulak olmak için komşusu Galina'ya bıraktı. Nadya, Yüzüklerin Efendisi'ni izlediği sırada Galina odasına gelip kendisini kontrol etti. Nadya filmde Gollum karakteri izlediği sırada Galina'ya bakıp sesli bir şekilde gülünce Galina, kızı önce bıçakladı sonra çekiçle kafasına vurdu ve üçüncü katta bulunan evinin balkonundan asfalt zemine fırlattı.

"İÇİNDE ŞEYTAN VAR, ÖLMESİ GEREK"

Yoldan geçen bir kadın Nadya'ya yardım etmek istedi. O sırada Galina, balkondan kadına, "Ona dokunma, içinde bir şeytan var. Ölmesi gerek diye bağırdı." Kadının çağırdığı ambulans ile ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nadya, dört aylık tedaviden sonra hastaneden taburcu oldu.

Galina, mahkemede olay gecesi çok sarhoş olduğunu ve sabah uyanana kadar gece boyunca ne yaptığını hatırlamadığını söyledi. Mahkeme, Galina'ya adam öldürmeye teşebbüs suçundan dokuz yıl hapis cezası verdi.

Yaşlı Kadın, Gollum Karakterine Benzettiği Komşusunun 5 Yaşındaki Kızını Öldürmeye Çalıştı

Son Dakika Dünya Yaşlı Kadın, Gollum Karakterine Benzettiği Komşusunun 5 Yaşındaki Kızını Öldürmeye Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • coban: a tv a haber konuştukca memleket kaos a gidiyor 8 8 Yanıtla
  • osman: ilkel inançlara dinlere aşırı kapılan insanlar aklınıda kaybeder araplardanda beter olur 4 10 Yanıtla
  • Serkan: Film sirketi tazminat odeyip.saglik masraflarini karsilasin onur belgesi vermeli bu kiza 0 7 Yanıtla
  • pisicik: kendisi de Dobby karakterine benziyor (: 6 0 Yanıtla
  • ....: Sarhoş kadına çocukmuş emanet edilir bırakın sarhoşluğu yas itibariyle kadının akli gidip geliyor olabilir... 4 0 Yanıtla
  • Fikret : Televizonun içinde Şeytan var. Televisionu çöpe at ! Şeytanı Allah çoktan yanından kovdu Insanları kandırdı diye. Şuan yalançı şeytan aramızda yaşıyor, Insanları yoldan çıkarması!için ve beçeriyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement