Yaşlı Kadınları Dolandıran Şahıslar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Yaşlı Kadınları Dolandıran Şahıslar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Yaşlı kadınları dolandıran şahıslar güvenlik kamerasına yakalandı Sahte polislere inanan yaşlı kadınlar 60 bin lirayı balkondan attıBURSA - Bursa'nın İznik ilçesinde telefon dolandırıcıları 2 yaşlı kadını 60 bin lira dolandırdı.

11.01.2018 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşlı kadınları dolandıran şahıslar güvenlik kamerasına yakalandı

Sahte polislere inanan yaşlı kadınlar 60 bin lirayı balkondan attı

BURSA - Bursa'nın İznik ilçesinde telefon dolandırıcıları 2 yaşlı kadını 60 bin lira dolandırdı. Zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı.

Dolandırıcılık olayının ilki 5 Ocak tarihinde Selçuk Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheli iki kişi, telefonla aradıkları H.R'ye (70), terör örgütünün banka hesaplarını ele geçirdiğini söyledi. Dolandırıcılar aynı günün akşamı söz konusu adrese gitti. H.R, poşet içindeki parayı balkondan aşağı attı. İçi para dolu poşeti alan iki kişi olay yerinden hızla uzaklaştı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadın polise müracaat etti.

Polis, dolandırıcıların peşine düşerken, 9 Ocak günü de bir başka yaşlı kadın aynı yöntemle dolandırıldı. Yeşil Cami Mahallesi'nde oturan G.E. (75), yine poşet içerisine koyduğu nakit ve altını balkondan aşağı attı. Poşeti alan iki şüpheli kayıplara karıştı. İki kadının toplam 60 bin lira dolandırıldığı öğrenildi.

İznik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri tespit edebilmek için toplam 40 güvenlik kamerasını inceledi. Polis, Kılıçaslan Caddesi'nde yürüyen iki şüphelinin eşkalini kamera kayıtlardan tespit etti. Kamerada şüphelilerin daha sonra beyaz Mercedes marka otomobil ile ilçeden ayrıldıkları görülüyor. Emniyet, şüphelileri ve kullandıkları aracın izini yine güvenlik kameralarından Bilecik tünellerine kadar sürdü. Ancak aracın plaka kaydı alınamadı. Polis iki yaşlı kadını dolandıran şüphelileri her yerde arıyor.

Yaşlı Kadınları Dolandıran Şahıslar Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yaşlı Kadınları Dolandıran Şahıslar Güvenlik Kamerasına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement