Yaşlı Palyatif Merkezi'nde Yaşlılar Haftası Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Palyatif Merkezi'nde Yaşlılar Haftası Kutlaması

Yaşlı Palyatif Merkezi\'nde Yaşlılar Haftası Kutlaması

Erzurum'da, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dadaşkent Yaşlı Palyatif Merkezi'nde program düzenlenerek geçmişten geleceğe öğütlerle kutlama yapıldı.

21.03.2019 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dadaşkent Yaşlı Palyatif Merkezi'nde program düzenlenerek geçmişten geleceğe öğütlerle kutlama yapıldı. Programda bazı yaşlı hastalar türkü söyleyerek eğlendi bazıları ise okudukları şiir ile duygulandırdı.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen programa Erzurum İl sağlık Müdür Vekili Dr. Gürsel Bedir, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Gülşah Gül Çelebi, Bölge Hastanesi Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Muzaffer Erden, Dr. Mehmet Şahin, Palyatif Bakım Merkezi Sorumlusu Hastane Müdür Yardımcısı Muhammet Sıddık Polat, Palyatif Merkezi çalışanlarının yanı sıra evde bakım hizmeti verilen yaşlılar katıldı.

Programda Erzurum İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Gürsel Bedir, yaşlılara hizmet etmekten mutluluk duyduklarını belirterek "İnsana hizmet bizim bu dünyada varlık nedenimiz. Biz birbirimizi ne kadar memnun edersek eminim ki Allah'ın huzurunda da kendimizi de o kadar mutlu kılmış oluruz. O yüzden yaptığımız her çalışma sizi olduğu kadar bizi de mutlu ediyor. Ne zaman neye ihtiyacınız olursa başımızın üstüne" dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş ise "Sizin sağlık ve güven içerisinde yaşamınızı sürdürmeniz hepimizin görevidir. Son yıllarda da bu konu da çok ciddi mesafeler alındı, sunulan hizmetler anlamında güzel gelişmeler oldu. Yaşlılar Haftası, yaşlılara nasıl daha iyi hizmet edilir, neler yapılmalıdır, bunun konuşulması, görüşülmesi anlamında bir haftadır yaşlılarımızın her zaman yanındayız" diye konuştu.

Yaşlı Palyatif Bakım Merkezinde yapılan etkinlikte açılış konuşmalarının ardından programa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Daha sonra etkinliğe yaşlılar şiir dinletisi sunarak ve türkü söyleyerek programa renk kattı.

Program bir müzik grubunun sunumu ve yaşlıların pasta kesimi ile sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Palyatif Merkezi'nde Yaşlılar Haftası Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.


Advertisement