Yaşlılar Haftası - Son Dakika
Yerel

Yaşlılar Haftası

Tarsus ilçesinde "Yaşlılar Haftası" nedeniyle huzurevi sakinlerinin fotoğraflarının yer aldığı "Bir Tatlı Huzur" sergisi açıldı.

19.03.2013 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus ilçesinde "Yaşlılar Haftası" nedeniyle huzurevi sakinlerinin fotoğraflarının yer aldığı "Bir Tatlı Huzur" sergisi açıldı.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi 75. Yıl Kültür Merkezi'ndeki serginin açılışında yaptığı konuşmada, huzurevi sakinlerinin günlük yaşamlarını konu alan fotoğrafları çeken Sevtap İnal'ı kutladı.

Fotoğraf çekmenin estetik ve incelik isteyen bir iş olduğunu belirten Güldibi, "Tarsus, sosyal ve kültürel etkinlikler konusunda oldukça hareketli bir kent. İnsanlara, insanların yaşamlarına ve çevreye farklı gözle bakarak, fotoğraflamak emek, ustalık ve titizlik istiyor. Yaşamları boyunca çeşitli mesleklerde hizmet veren yaşlılarımıza sadece Yaşlılar Haftası'nda değil, her zaman saygıda asla kusur edilmemesi, onlara sevgi ve şefkatle yaklaşılması hepimizin görevidir" diye konuştu.

Fotoğraf sanatçısı Sevtap İnal'ın, Tarsus Huzurevi'nde kalan sakinleri çektiği 53 fotoğraftan oluşan sergi bir hafta açık kalacak.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/ Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yaşlılar Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement