Yaşlılara Hürmet, İnsani Görevimiz" - Son Dakika
Güncel

Yaşlılara Hürmet, İnsani Görevimiz"

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül'ün eşi Halime Gül, yaşlılara hürmet etmenin, insani görev olduğunu söyledi.

02.03.2018 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül'ün eşi Halime Gül, yaşlılara hürmet etmenin, insani görev olduğunu söyledi. Gül, Çorum Belediyesince yürütülen evdeki bakım hizmetinden istifade eden yaşlıları ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu ve bazı kadın belediye meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Gül, ziyaret ettiği evdeki yaşlılarla yakından ilgilenirken, çocuklara da çeşitli hediyeler dağıttı.

Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Gül, yaşlıların, bir toplumun manevi direği konumunda olduğunu belirtti.

Bugünün yaşlılarının, kendi ömürlerini kendilerinden sonra gelecek olan nesle daha iyi bir dünya bırakmak için çabalamakla harcadıklarını ifade eden Gül, "Toplumun temelinde harçları bulunan yaşlılara hürmet, dini olduğu kadar vicdani ve insani bir görevdir. Şehrimizde yaşayan yaşlılarımızın toplumdan soyutlanmadan günlük yaşamlarını kolaylaştırarak onurlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak amacıyla bakıma, yardıma muhtaç aileleri tespit edip, ayağına biz gidiyoruz. Vatandaş odaklı belediyecilik hizmeti gerçekleştiriyoruz. Sosyal yardım ekiplerimiz bu bilinçle çalışmalarına devam ediyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yaşlılara Hürmet, İnsani Görevimiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement