Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in taburcu olacağını duyurdu - Son Dakika
Magazin

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in taburcu olacağını duyurdu

Yasmin Erbil, evinin banyosunda geçirdiği kaza sonrası yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu nükseden ve aylardır hastanede tedavi gören babası Mehmet Ali Erbil'le fotoğraf paylaşarak müjdeli haberi verdi.

27.06.2019 10:09  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinin banyosunda geçirdiği kaza nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bu sırada atlattığı kaçış sendromuna yıllar sonra yeniden yakalanan Mehmet Ali Erbil uzun süre yoğun bakımda kaldı. Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve babasının taburcu olacağını duyurdu.

KIZI MÜJDELİ HABERİ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülenen ve babasının sağlık durumunun iyi gittiğini söylemişti. Bunun üzerine sosyal medya hesabından babası Mehmet Ali Erbil'e çektirdiği fotoğrafı paylaşarak "Babam geliyor az kaldı" dedi. Yasmin Erbil'in paylaştığı fotoğrafta Erbil'in aldığı kilolarda gözden kaçmadı.

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in taburcu olacağını duyurdu

YAKIN DOSTLARINA YEMEK VERECEK

Ses sanatçısı Onur Akay da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mali'nin Haziran ayının son günlerinde taburcu olacağını hatta yakın dostlarına bir yemek vereceğini söylemişti.

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil\'in taburcu olacağını duyurdu

Son Dakika Magazin Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil'in taburcu olacağını duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Abuzer kömürcü: Birlikte olduğu kadınların ahını aldı daha düzelmez İbrahim tatlıses gibi yaşar 3 1 Yanıtla
  • SAMİ: bırakın bu adama üzülmeyin. Dünyada en son üzüleceğim kişilerden birisidir kendisi. Dua ederken de adama bakın bakalım bunu hak ediyor mu????? 1 3 Yanıtla adalet: kimin kime üzüleceğine sen mi karar veriyosun? Kendini Hak mı zannediyosun terbiyesiz. Sana mı kalmış! 2 1
  • OĞUZ: GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFALAR VERSİN 2 1 Yanıtla
  • ökkeşş: GELSİN GELSİN HERKES ONU BEKLİYOR DÖRT GÖZLE. KIZI YAŞINDAKİ KADINLARA ASILAN .................. 0 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: ŞIMARIKLILIK SONU BU ..DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR ..SAĞLIK ÖNEMLİ AMA BU LAFTA KALIYOR..YAŞAR DA PARA ZORUYLA ..YAŞASIN TABİĞ YER ÇOK ..PARA DA VAR İŞ BAŞINA HADİ ... 1 0 Yanıtla

Advertisement