Yat Kiralamada İşin Uzmanına Danışın - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Yat Kiralamada İşin Uzmanına Danışın

Yat Kiralamada İşin Uzmanına Danışın

Oscar Denizlik, denizcilik sektöründe 15 yılı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. Türkiye ve dünya genelinde 500 ve üzeri gulet, yat ve tekneye sahiptir.

29.07.2019 13:40  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Bugüne kadar 100.000 kişinin üzerinde müşterisine kaliteli hizmet vermiş bir firmadır. Denizcilik sektöründe müşteri memnuniyetini temel alan firma, aile-çalışan anlayışı ile hizmetini en üst noktaya çıkarıyor. Oscar denizlik ile yat ya da tekne kiralayarak yapabilir ve yat tatili deneyimi yaşayabilirsiniz.

Hangi Turlar Var?

2004 yılında yola çıkan Oscar Denizcilik, 15 yıldır Türkiye'nin en iddialı, en kaliteli ve lüks mavi turlarını düzenliyor. Mavi yolculuklarınız sırasında yapılan organizasyonları ise müşteri istek ve taleplerine göre yönlendiriyor. Müşteri memnuniyetine ve geri bildirimine verdiği önemle tanınıyor. Önceden belirlediği kabin turlarının yanı sıra siz değerli müşterilerine, balayı turu, özel parti turu, kültür ve arkeoloji turu da düzenliyor. Oscar Denizcilikte özel seyahat turu ve toplantı turu düzenlemenizde mümkündür.

Hizmet Kalitesi Nasıldır?

Türkiye'nin en çok yat, tekne ve gulet çeşitliliğine sahiptir. İsteğinize, ihtiyacınıza yada maddi gücünüze bağlı tercih yapabilirsiniz. Çalışan sayısının çokluğu ve kadrolu olması ile Oscar Denizcilik verdiği hizmette bir dediğinizi iki etmiyor. Yat kiralama hizmetinin en kalitelisini sunuyor ve müşteri memnuniyetini ilke olarak alıyor.

Yat Kiralamada İşin Uzmanına Danışın

Koy Gezebilir Miyiz?

Tekne ve yat turları ile seyahatleriniz de Oscar Denizcilik sizi kısıtlamıyor. Mavi yolculuk imkanının yanı sıra, özel doğum günü partisi, gruba özel yatta after parti, kahvaltı turu, Bodrum, Çeşme, Göcek, Alanya, Fethiye, Marmaris, Olympos, Kemer'in en güzel koylarına sizleri götürüyor. İhtiyacınıza ve isteğinize göre ister tur teknelerini, ister yatlarını kiralayabilirsiniz. Telefon destek hattı ile de dünya genelinde 7 gün 24 saat müşterilerine ulaşım imkanı sağlıyor. Hizmet öncesi, hizmet esnasında ve sonrasında telefonla haftanın her günü ve günün her saati ulaşım sağlayabilirsiniz.

Yatımı Kiraya Verebilir Miyim?

Yatınızı yılda sadece bir defa ve tatil için kullanıyorsanız ve yılın geri kalanında değerlendirmek isterseniz, yatırım aracı olan yatınızı kiraya alıyorlar. Yatınızı kiraya vererek, tüm senenin yat masraflarını çıkarabilir ve üzerine para kazanıyorsunuz. Güvenilir bir firma olduğundan bunu Oscar Denizciliğin uzman kadrosu ile yapabilirsiniz. Yatınızı kiraya vermeniz durumunda Oscar Denizcilik kazancın belli bir kısmını size günlük, haftalık, aylık ya da yıllık olarak ödüyor. Deniz aracınız, fiber motoryat, mega motoryat, gulet yada ahşap motoryat olsun size para kazandırmasını sağlıyorlar. Çünkü yat sektörü gün geçtikçe gelişen ve müşterisi artan bir sektördür. Herkes yatlar ile denize açılmak ve özel, lüks bir tatil yapmak ister. Yatınızı kiraya vermeye karar verirseniz, Oscar Denizcilik noter sözleşmeli ve garanti gelir taahhütlü sözleşme imzalıyor. Anlaşmayı şartlarını ve detaylarını öğrenmek için resmi web sitesinden form doldurmanız veya destek hattından ulaşmanız yeterli, detayları konuştuktan sonra Oscar Denizcilik siz değerli müşterilerine kiralama karşılığı bedeli teklif olarak sunuyor.

Mavi Turla Eğlencenin Tadını Çıkarın

Mavi tur hemen herkesi etkisi altına alır. Doğal bir güzellik bahşeder ve deniz üzerinde lüks bir teknede bu turu atmak size keyif verecektir. Eğer Bodrum, Fethiye, Marmaris, Göcek, Antalya, Yunanistan, Symi, Rodos, Kos adalarına yada koylarına gitmek isterseniz, en lüks, en rahat, en keyifli mavi Oscar Denizcilik ile yapabilirsiniz. Yat ve tekneleri kiralamak isterseniz, konaklama imkanı da bulunuyor. Oscar denizcilik sizlere geniş yataklı odaları, lüks banyo tuvaletleri ile eğlenceli, keyifli ve konforlu bir konaklama imkanı sunuyor. Site içerisinde bodrum yat kiralama ve başlıklarına ulaşabilirsiniz. Destek hattına ulaşarak fiyatlar hakkında bilgi alabilir ve rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Yat Kiralamada İşin Uzmanına Danışın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement