Kötü Koku İhbarı Üzerine Eve Giren Polis, Yatak Bazası Altında Kadın Cesedi Buldu - Son Dakika
Güncel

Kötü Koku İhbarı Üzerine Eve Giren Polis, Yatak Bazası Altında Kadın Cesedi Buldu

İstanbul Avcılar'da bir evden gelen kötü koku ihbarı üzerine eve giren polis yatak bazası altında kadın cesedi ile karşılaştı. Cinayet şüphesi üzerinde durulan cesedin yabancı uyruklu bir kadına ait olduğu belirlendi.

18.01.2019 10:35  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Avcılar'da bir binadaki daireden gelen kötü kokuların polise ihbar edilmesi üzerine daireye giren polis, yapılan incelemede yatak bazası altında kadın cesedi ile karşılaştı. Yabancı uyruklu olduğu belirtilen kadının kimliği henüz belirlenemedi.

KÖTÜ KOKULAR GELEN EVDE BAZANIN ALTINDAN KADIN CESEDİ ÇIKTI

Olay, Merkez Mahallesi Tulunoğlu Sokak'ta bulunan bir binada yaşandı. 5 katlı binanın sakinleri 1'inci kattaki daireden bir süredir kötü kokular duyuyordu. Dün akşam saatlerinde durum polise bildirildi. Olay yerine gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kötü kokuların geldiği daireye girdi. Dairede araştırma yapan ekipler bazanın altında uzun süredir beklediği düşünülen bir kadın cesedi ile karşılaştı.

Kötü Koku İhbarı Üzerine Eve Giren Polis, Yatak Bazası Altında Kadın Cesedi Buldu

CİNAYET ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Yapılan olay yeri incelemelerinin ardından yabancı uyruklu olduğu düşünülen kadının cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Morga kaldırılan kadının cesedi incelemeye alındı. Cinayet şüphesi üzerine duran asayiş büro ekipleri konuyu çok yönlü incelemeye aldı.

Kötü Koku İhbarı Üzerine Eve Giren Polis, Yatak Bazası Altında Kadın Cesedi Buldu

"CESEDİ 1 HAFTADIR ORADAYMIŞ"

Olayı duyan sokak sakini bir vatandaş ise duyumlarını aktararak, "Komşulardan duyduğum kadarıyla kadın yabancı uyrukluymuş. 1 haftadır oradaymış diyorlar ceset için" dedi.

Kötü Koku İhbarı Üzerine Eve Giren Polis, Yatak Bazası Altında Kadın Cesedi Buldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kötü Koku İhbarı Üzerine Eve Giren Polis, Yatak Bazası Altında Kadın Cesedi Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Vayyy: Laiklik devam pisliğe devam 8 37 Yanıtla
  • Ali Haydar: Laiklikle ne alakası var bunun ? İşiniz gücünüz Atatürkü ve ilkelerini karalamak zaten sizin gibi yobaz,yozlaşmışlardan da bu beklenilir ancak. 31 9 Yanıtla
  • Maço: Devlet büyüklerime bir vatantas olarak sesleniyorum ülkemiz artik yol geçen hani oldu allah aşkina yolda yürürken bizden çok yabanci metrobüse binerken hep yabanci işe giderken bizden çok yabanci sokak tacizcileri yabanci hirsizlik gasp dilenci seyar pilavci fuhuş hep yabanci bu memlekete yazik deyilmi biri artik dur desin türkiye artik kaldirmiyor vatantaş olarak biktik artik hangisini sayiyayim arkadaslar suriyeli cezayirli iranli afkanistanli afrikali özbek türkmen kirgiz kazak tacikistanli afrikali bunlarin bu memlekete ne faydasi oluyor durum ortada 31 3 Yanıtla akpli: zorla da olsa atılacaklar sınır kapılarından 2 1 BayBarsS: onlara avrupa kapısını aç 1 tane kalmaz bizim ülkemizde :) 2 0
  • Celo Paris : Ülke refah içinde çok şükür herkesin can göveyiğı teminat altına alacak işte büyle 8 4 Yanıtla
  • HUKUKÇU: Nihat Hoca Rektörlüğe atanıyor haberi yok, sosyal medyadan teşekkür ediyor, ne güzel iş biz canımızı göze aldık hayatımızı hiçe saydık tankların önüne atladık hala işsisiz ama adam emekli olmuş devletten Rektör oluyor tektat bir maaş daha bağlanıyor helal olsun. 11 1 Yanıtla m.k: Sen tankların önüne çıkmış olsaydın böyle konuşmazdın sende kemal kılıçdaroğlu gibisin tank vardıda benmi çıkmadım der gibisin 3 2 m.k: senin birşeyden haberin yok sözde hukukçusun Allah sizin gibi zalimleri insanlardan korusun 0 2
  • hammal : işte sen ve senin gibi düşünenler çok bizde sabiha gökçen havalimanında karşıda her yerdeydik ama biz vatan için menfaat çıkar iş için değil anladın menfaatçi seni 2 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement