'Yatak Odası Diyalogları' Perde Açtı - Son Dakika
Magazin

'Yatak Odası Diyalogları' Perde Açtı

\'Yatak Odası Diyalogları\' Perde Açtı

Birol Güven'in aynı adlı kitabından tiyatroya uyarlanan, başrolünde Sedef Avcı ve Levent Ülgen'in oynadığı 'Yatak Odası Diyalogları' oyunu, Dünya Tiyatro....

29.03.2013 06:03  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sahnelenen, Birol Güven'in aynı adlı kitabından uyarlanan, başrollerini Levent Ülgen ve Sedef Avcı'nın paylaştığı 'Yatak Odası Diyalogları' oyununun galası, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde Profilo Kültür Merkezi'nde yapıldı. Sedef Avcı ve Levent Ülgen'in karı-kocayı canlandırdığı, evli çiftlerin monotonlaşmış özel hayat diyaloglarını konu alan oyunun galası; Üstün Akmen'in, Geleneksel Dünya Tiyatrolar Günü Bildirisi'ni okumasıyla başladı. Galaya, birçok ünlü isim katıldı. İşte geceden notlar:

Galip Erdal'ın yönettiği oyunu izleyenler arasında, 'Yatak Odası Diyalogları' kitabının yazarı Birol Güven de vardı. Güven, kitabı yazarken tiyatro oyunu olacağını hiç düşünmediğini söyledi ve "Bir sonraki kitabımı tiyatroyu da düşünerek yazacağım" dedi.

Sadri Alışık Tiyatrosu'nun yöneticisi Kerem Alışık; Birol Güven'den yeni bir tiyatro oyunu yazması için söz aldı.

ÇOK HEYECANLI

Eşi Sedef Avcı'yı alkışlar ve kahkahalar eşliğinde izleyen Kıvanç Kasabalı, oyun sonunda eşini tebrik etti. 2.5 aylık hamile olan Avcı, anne olacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Kıvanç Kasabalı ise "Çok mutluyuz. Bebeğimize henüz bir isim koymadık; bakalım durum ne olacak" diye konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda eşi Metin Serezli'yi kaybeden Nevra Serezli, oyunu en ön sıradan izledi. Serezli'nin bitkin hali gözlerden kaçmadı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Yatak Odası Diyalogları' Perde Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement