Sivas'ta 13 yavru köpek, çuval içerisinde sokağa atıldı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta 13 yavru köpek, çuval içerisinde sokağa atıldı

Sivas'ta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce 13 yavru köpek ağzı kapalı çuvala konularak sokağa atıldı. Yavruları bulan Osman Güven, "Bu bir vicdansızlıktır. Bu bir cinayettir. Bunları bırakanların bulunması için yetkililerin harekete geçmesini istiyorum" dedi.

30.09.2020 22:45  Güncelleme: 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Hafik ilçesinde "Bu kadarına da pes" dedirten bir olay yaşandı. İlçede yaşayan Osman Gökhan Güven (35) cadde üzerinde yürürken bir veteriner kliniği önündeki çuvalda ses ve hareket olduğunu fark etti. Çuvala yaklaşan Güven, ağzı kapalı çuvalı açtığında içerisinde 13 yavru köpeğin olduğunu gördü. Güven, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak yardım istedi. Yavru köpeklerden 4 tanesini ilçe sakinleri alarak beslemek için sahiplendi. Olay yerine gelen polis ekipleri ise köpeklerin barınağa yerleştirilmesi için belediyeden yardım istedi. Yavru köpekleri bırakan kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlatıldı.

13 yavru köpek, çuval içerisinde sokağa atıldı

"BU VİCDANSIZLIK"

Yavruları bulan Osman Gökhan Güven, "Akşam saatlerinde çuvalı fark ettim. Ağzı kapatılan çuvalın içerisinde 13 tane yavru köpeğimiz vardı. Köpeklerden 4 tanesini çevremizdeki arkadaşlar alarak sahiplendi. Olayı ilçe emniyete bildirdim. Polisler yavru köpeklerin barınağa verilmesi için çalışma başlattı. Bu bir vicdansızlıktır. Bu bir cinayettir. Bunları bırakanların bulunması için yetkililerin harekete geçmesini istiyorum" dedi.

Sivas\'ta 13 yavru köpek, çuval içerisinde sokağa atıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta 13 yavru köpek, çuval içerisinde sokağa atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • engin: barınağa vermekte bir cinayettir vermeyin 6 0 Yanıtla 456: ne olacak bu hayvanlar peki? 1 0
  • ...: Aynısını yaşatacaksın bunlara. Birebir aynısını yapacaksın. ondan sonra alıp tıkacaksın içeri. Planlı olarak, kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılayacaksın.. 5 0 Yanıtla
  • diyojen: ALLAHI OLMAYANIN VİCDANI DA OLMAZ. Bunun akla gelmesi bir rahatsızlık yapması hastalık ilerisi ise ölümcül. Biraz enpati yani kendini onların yerine koymak ya da senin çocuklarına yapıldığını düşünmek 4 0 Yanıtla
  • EROL: Ülkeyi getirdikleri hale bak insan haber görmek istemiyor 4 0 Yanıtla
  • babacino3469: bu cinayete tam tesebbüstür bunu yapanlar yakalanip idam edilsin 2 0 Yanıtla 456: Olur hemen. 1 0
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement