Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunan sapık gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunan sapık gözaltına alındı

Edirne'de yaşayan bir şahıs, metruk binada yavru köpeklere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Pantolonunu toparlarken yakalanan şüphelinin yaşadığı evde bulunan 3 yavru köpek, muayene edilmek üzere Edirne Belediyesi Geçice Hayvan Bakımevi'ne götürüldü.

25.01.2021 21:49  Güncelleme: 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Talatpaşa Mahallesi Hacımestan Sokak üzerinde yaşayan vatandaşlar, sokak üzerindeki metruk bir binada yalnız yaşayan S.A.'nın bakma bahanesiyle binaya aldığı yavru köpeklere cinsel istismarda bulunduğunu öne sürerek polise ihbarda bulundu.

PANTOLONUNU ÇEKERKEN YAKALANDI

İhbar üzerine mahalleye giden Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) ekipleri içeriye girdiğinde kendilerini gören S.A.'yı pantolonunu toplamaya çalışırken yakaladı. S.A., gözaltına alınırken, evde bulunan 3 yavru köpek muayenelerinin yapılması için Edirne Belediyesi Geçice Hayvan Bakımevi'ne götürüldü.

Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunan sapık gözaltına alındı

ŞÜPHELİ SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Gözaltına alınan ve daha önceden bir çok suçtan kaydı bulunduğu öğrenilen S.A. ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunan sapık gözaltına alındı
Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunan sapık gözaltına alındı
Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunan sapık gözaltına alındı

Son Dakika 3.Sayfa Yavru köpeklere cinsel istismarda bulunan sapık gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ihlasfinanszede: kuscam simdi 26 0 Yanıtla
  • Fıret Erik Greyfurt: Şu reklamların sesini bu kadar sesli açmasanız... 4 0 Yanıtla
  • loll: yıl olmuş 2021 hala hayvanları koruyan bir hak yok. hala can olarak görülmüyorlar. Müslüman ülkesi değil miyiz biz? Allah ne diyor siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin. 1 0 Yanıtla
  • anne: bu tarz pisliklerin oksijen israfına son verin.. 1 0 Yanıtla
  • alık bılgıner: deyılmıo 0 0 Yanıtla
  • kutsal topraklardan: bu durumu aşağıda herkesten gizleyip saklayabilirsin ihtiyar ama yukarısı herşeyi görüyor seni ona havale ediyoruz 0 0 Yanıtla
  • hasan: bugün bunu yapan yarın bebeklere çocuklara kadınlara yapar 0 0 Yanıtla
  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı
    12:23 Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan K.Ü, İzmir'de yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, cinayetin faili olduğu düşünülen K.Ü'nün İzmir'de olduğunu tespit etti. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. K.Ü, Aydın'a getirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Gediz'de Polisler Motosiklet Avında
    12:21 Gediz'de Polisler Motosiklet Avında

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis ekipleri, plakasız ve kasksız motosiklet sürücülerini denetlemek amacıyla sıkı takibe aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kazaların önüne geçmek ve güvenliği sağlamak için motosiklet avı düzenliyor. Sürücülerin plakasız ve kasksız olarak motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

  • Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi
    12:19 Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi

    Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Tatvan ilçe kırsalında toprağa gömülü halde bir AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 353 adet fişek, telsizler ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise imha edildi. Güvenlik güçleri, bölge halkının desteğiyle terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.


Advertisement