Yavuz Çifti Takla Atan Otomobilden Sağ Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yavuz Çifti Takla Atan Otomobilden Sağ Çıktı

Yavuz Çifti Takla Atan Otomobilden Sağ Çıktı

Gaziantep'te 2 gün aradan sonra yeniden başlayan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi.

25.01.2012 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te 2 gün aradan sonra yeniden başlayan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda köy yolu ulaşıma kapanırken, kazalar da meydana geldi.

Pazar günü etkili olan kar yağışının ardından Gaziantep ikinci kez kara teslim oldu. Gece başlayan ve tipi şeklinde devam eden yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kent merkezinde kar kalınlığı yer yer 20 santimetreye ulaşırken, çok sayıda köy yolu da ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını tekrar ulaşıma açılması için Gaziantep İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri iş makinalarıyla yolları açmak için çalışma başlattı. Gaziantep şehir merkezinde ise ulaşım güçlükle sağlandı. Kara hazırlıksız yakalanan bazı araçlar yollarda kalırken, bazı araç sürücüleri de zincir takarak yoluna devam etti. Belediye ve özel idare ekipleri de kar temizleme çalışması yaptı.

EMNİYET'TEN UYARI

Meteoroloji yetkilileri kar yağışının devam edeceğini bildirirken, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü de, sürücülere kar yağışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi İlimizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle şehirlerarası yollar ile bulvarlar, caddeler ve sokaklarda kar kütleleri oluşmuştur. Bu durum trafik akışı ve güvenliğini olumsuz yönde etkilemektedir. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, kar yağışının gün boyu devam edeceği bildirilmiş, vatandaşlarımızın mal ve can güvenliğinin korunması ve huzurlu bir trafik akışının sağlanması için özel araçları ile zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını, toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, trafiğe çıkan araç sürücülerinin ise araçlarına zincir takmalarını, bulvar, cadde ve sokak kenarlarına araçlarını park etmemelerini öneriyoruz.

YAVUZ ÇİFTİ TAKLA ATAN OTOMOBİLDEN SAĞ ÇIKTI

Öte yandan sabah saat 08.00 sıralarında kar yağışı nedeniyle Gaziantep - Şanlıurfa Otoyolu'nun 30'uncu kilometresinde kaza meydana geldi. Şanlıurfa'dan Mersin'e seyir halindeki 47 yaşındaki Abdulkadir Yavuz yönetimindeki 34 YVZ 94 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Demir bariyerleri aşarak yol kenarına savrulan otomobildeki sürücü Abdulkadir Yavuz ile yanındaki eşi 45 yaşındaki Fatma Yavuz şans eseri sağ kurtuldu. Kazada ölümden dönen karı-koca ambulansla Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'nde tedaviye alındı. Olayın şokunu bir süre üzerinden atamayan sürücü Abdulkadir Yavuz, aniden bastıran kar sonrası yolun kayganlaştığını, sonrasında hiçbir şeyi hatırlamadığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yavuz Çifti Takla Atan Otomobilden Sağ Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement