Yavuz Selim'e Gençlik Merkezi - Son Dakika
Güncel

Yavuz Selim'e Gençlik Merkezi

Esenler Sabri Ülker Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

22.11.2012 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Sabri Ülker Gençlik Merkezi'inde düzenlenen bir kahvaltıyla, ülkemiz gençliğinin meseleleri ve bunların çözümüne yönelik planlamalar üzerine görüşmelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Aydın, Orhan Oğuz Türk, Aydın Polat, Kütüphaneler Müdürü Hasan Taşçı, Çevre Koruma Müdürü İbrahim Şahin, Gençlik Merkezi Müdürü Orhan Demiral, İnsan ve Medeniyet Hareketi YİK Başkanı Mehmet Güney ve Genç Hareket Başkanı Sezgin Kızılkoca'nın katıldığı kahvaltıda daha yaşanabilir ve geleceği parlak bir Esenler için gerekli tüm faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Samimi bir ortamda yapılan kahvaltının ardından Başkan ve katılımcılar merkezi gezerek önerilerini aktardılar. Esenler Sabri Ülker Gençlik Merkezi'nin faaliyete geçmesiyle birlikte, gençlerimizin akıl-beden-ruh bütünlüğünün sağlanması ve birlikte geliştirilmesi amacıyla kültür, sanat, düşünce, edebiyat, spor, sağlık, karakter, ahlak alanlarında okumalar, faaliyetler, kulüp çalışmaları ve çeşitli etkinlikler yapılacak.

ESENLER, GENÇLERİNE GÜVENİYOR

Göksu, Esenler'in geleceği olan gençler için hizmete açılacak olan Sabri Ülker Gençlik Merkezi'nde; temel değerlerimize bağlı, medeni cesareti olan, kendisine verilen görevi hakkıyla ve zamanında yapabilecek, düşünme ve karar verme yeteneğine sahip, tüketen ve tüketilen olmaktan ziyade üretebilen bir gençliğin harmanlanması amaçlanıyor. Bu bağlamda merkezde, doğruyu yanlıştan ayırt edebilen, her türlü zararlı alışkanlıklardan uzak durabilecek, ne istediğini bilen, kirleten veya kirlenen değil, temizlenen ve temizleyen bir gençliğin yetiştirilmesini hedeflemekteyiz şeklinde aktarımlarda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yavuz Selim'e Gençlik Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement