Yavuzköy Seyir Tepesi'nde Turizm Sezonu Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yavuzköy Seyir Tepesi'nde Turizm Sezonu Açıldı

Yavuzköy Seyir Tepesi\'nde Turizm Sezonu Açıldı

Artvin’in gözde turizm alanlarından biri olan Şavşat ilçesindeki Yavuzköy Seyir Tepesi’nde turizm sezonu açıldı.

09.05.2017 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in gözde turizm alanlarından biri olan Şavşat ilçesindeki Yavuzköy Seyir Tepesi'nde turizm sezonu açıldı.

Artvin'in Şavşat ilçesinden 4 kilometre uzaklıkta bulunan Yavuzköy'de yer alan Seyir Tepesi baharın gelmesi ve karın kalkması ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından biri oldu. Doğa ile bütünleşmek isteyenlerin vazgeçilmez tatil alanlarından biri olan Yavuzköy Seyir Tepesi doğanın bütün güzelliğini misafirlerinin ayaklarına seriyor.

Artvin'den Ardahan istikametine yol alan yolcularında uğradığı, bir eşine daha sadece kartpostallarda rastlanacak bir manzarayı değerlendirmek için Seyir Tepesi'nde mola vererek fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyor. Seyir Tepesi'nin turistler için ilgi çeken noktası ise karlı tepeler ile yeşilin her tonunun bir arada yer alıyor olması.

Yöreyi gezen Yılmaz Uzun herkesin Artvin yöresini, Şavşat'ı görmesi gerektiğini dile getirerek "Ben Artvin'e, dolayısıyla Şavşat'a ilk kez geliyorum. Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Gerçekten Karadeniz'de gittiğimiz yerlerin tadına adeta doyamadım. Bu doğaya tanıklık etmek mükemmel bir duygu" ifadelerini kullandı. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yavuzköy Seyir Tepesi'nde Turizm Sezonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement