Yayalar İçin Yolu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika
Güncel

Yayalar İçin Yolu Trafiğe Kapattılar

Yayalar İçin Yolu Trafiğe Kapattılar

Çankırı’nın Çerkeş ilçe merkezinde belediye önündeki cadde yayalar için trafiğe kapatıldı.

27.08.2018 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'nın Çerkeş ilçe merkezinde belediye önündeki cadde yayalar için trafiğe kapatıldı.

Alt yapı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanması ile üst yapı çalışmalarına başlayan Çerkeş Belediyesi, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra Çankırı'da bir ilki gerçekleştirerek trafiğe kapalı yaya yolunu tamamlayarak vatandaşların hizmetine açtı.

Başkan Sopacı yaptığı açıklamada, "Alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarımızda üst yapı çalışmalarına başladık. Çarşı merkezinden başlayan kaldırım ve sıcak asfalt çalışmamız hız kesmeden devam ediyor. Belediyemizin karşısına düşen Eski Belediye Caddemizi araç trafiğine kapattık. Tüm caddeyi tuğla ile kaplayıp ilçemize yakışır şekilde ışıklandırdık. Ihlamur ağaçları ve yeşillikleri ile vatandaşımızın hizmetine açtık. Çarşı merkezimizde bulunan dükkanlarımızın tenteleri değişmeye başladı. Dış cepheleri de zamanla değişip Çerkeş mimarisine uygun hale gelecektir" dedi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yayalar İçin Yolu Trafiğe Kapattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement