Yayladağı'nda Şehit Olan Askerin Evinde Yas Var - Son Dakika
Güncel

Yayladağı'nda Şehit Olan Askerin Evinde Yas Var

Yayladağı Hatay sınır hattında nöbet esnasında, teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Er Mehmet Kaya'nın Siirt'teki babaevinde yas var.Merkez Algül Mahallesi 1109 Sokak'ta yaşayan ailesine 21 yaşındaki Şehit Kaya'nın şehadet haberinin verilmesinin ardından babaevine Türk bayrağı asıldı.

07.04.2019 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yayladağı Hatay sınır hattında nöbet esnasında, teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Er Mehmet Kaya'nın Siirt'teki babaevinde yas var.

Merkez Algül Mahallesi 1109 Sokak'ta yaşayan ailesine 21 yaşındaki Şehit Kaya'nın şehadet haberinin verilmesinin ardından babaevine Türk bayrağı asıldı.

7 çocuğundan birini 6 yıl önce kaybeden şehit babası Selahattin Kaya, oğlu Mehmet Kaya'nın evin girişindeki merdivenlerde oturarak gözyaşı döktü.

"Annem ağlamasın diye fazla aramıyordu"

Şehidin kardeşi Agit Kaya ise, ağabeyiyle yaklaşık 20 gün önce konuştuğunu söyledi.

Yaşlı anne ve babasının üzülmemesi için ağabeyinin çok sık aramadığını belirten Agit Kaya, "Annem babam yaşlı. Ağabeyimle her konuştuklarında annem ağlıyordu. o da annem ağlamasın diye fazla aramıyordu." dedi.

Bugün Siirt'e getirilecek şehidin naaş düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Dün, Yayladağı Hatay sınır hattında nöbet esnasında, teröristlerce açılan ateş sonucu Piyade Er Mehmet Kaya şehit olmuştu.

Yayladağı\'nda Şehit Olan Askerin Evinde Yas Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yayladağı'nda Şehit Olan Askerin Evinde Yas Var - Son Dakika


Advertisement