Yayladaki cinayeti, öldürülen adamın ayak izleri ortaya çıkardı - Son Dakika
Güncel

Yayladaki cinayeti, öldürülen adamın ayak izleri ortaya çıkardı

Tokat'taki yaylada İbrahim Altay isimli adamın cesedi, bıçaklanmış bir halde bulundu. Adamın yaralı şekilde yürüdüğü yolda ayak izlerini takip eden ekipler, cinayet şüphelisi Şenel Kandemir'in evine ulaştı. Şenel Kandemir ile birlikte cinayete yardım ettikleri tespit edilen eşi Ayşe ve çocukları cezaevine gönderildi.

06.11.2021 14:46  Güncelleme: 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reşadiye ilçesindeki Büyük Yaylası'nda işlenen cinayet, öldürülen adamın ayak izleri takip edilerek çözüldü. 100 metre boyunca yaralı olarak yürüyen İbrahim Altay'ın ayak izlerini takip eden ekipler, cinayet şüphelisi Şenel Kandemir'in evine ulaştı. Adam ve ailesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SABAH ÇIKIP AKŞAM DÖNMEDİ

20 Ekim'de Reşadiye ilçesine bağlı Bozçalı beldesi Büyük Yaylası'nda evli ve 4 çocuk babası İbrahim Altay, sabah beldeden çıkıp yayladaki evine gitti. Akşam saatlerinde vatandaşlar, yaylada İbrahim Altay'ı bıçaklanarak öldürülmüş buldu.

BIÇAKLANDIKTAN SONRA KAÇTI

Jandarma, 85 kişilik özel ekip kurarak geniş çaplı soruşturma başlattı. Ekiplerin titiz çalışmasıyla ölü bulunduğu yere çıplak ayakla geldiği anlaşılan Altay'ın geride bıraktığı izler tespit edildi. Cesedin bulunduğu noktadan itibaren Altay'ın ayak izleri takip edilerek olayın şüphelisi Şenel Kandemir'in evine ulaşıldı. Altay'ın bıçaklandığı evden kaçtığı ve 100 metre ileride hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Yayladaki cinayeti, öldürülen adamın ayak izleri çözdü

BABA VE ÇOCUKLARI TUTUKLANDI

Bunun üzerine Şenel Kandemir, eşi Ayşe, çocukları Derya (22), Emrullah (19) ile Ömer Kandemir (32) gözaltına alındı. Şenel Kandemir sorgusunda İbrahim Altay'ı eşiyle yasak aşk yaşadığı iddiasıyla öldürdüğünü itiraf etti. Şenel Kandemir ile birlikte cinayete yardım ettikleri tespit edilen eşi Ayşe, çocukları Derya, Emrullah ile Ömer Kandemir çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çamlıbel Kapalı Cezaevine gönderildi.

ÇAMAŞIR SUYU İLE EVİ TEMİZLEMİŞLER

Yapılan detaylı incelemede ise Kandemir ailesinin, olay sonrası evde çamaşır suyu ile temizlik yaptığı, Altay'ın kanının bulaştığı elbisesi, battaniye ve çarşafları da yaktıkları tespit edildi. Aile fertlerinin ayrıca olay sonrası jandarmanın yaylada yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiği öğrenildi.

Yayladaki cinayeti, öldürülen adamın ayak izleri çözdü
Yayladaki cinayeti, öldürülen adamın ayak izleri ortaya çıkardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yayladaki cinayeti, öldürülen adamın ayak izleri ortaya çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement