Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak - Son Dakika
Magazin

Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak

Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak

Ömür Gedik: Samimi denilen fotoğraflara baktım ama bir şey anlamadım. O kadar karanlık ve belirsiz ki, sevgililer mi, arkadaşlar mı yorumunu yapamayacağım.Onur Baştürk: Yeni nesil oyuncular çok ürkek. Yaptıkları, söyledikleri her şeye çok fazla dikkat ediyorlar.

26.08.2019 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ömür Gedik:  Samimi denilen fotoğraflara baktım ama bir şey anlamadım. O kadar karanlık ve belirsiz ki, sevgililer mi, arkadaşlar mı yorumunu yapamayacağım.

Onur Baştürk:  Yeni nesil oyuncular çok ürkek. Yaptıkları, söyledikleri her şeye çok fazla dikkat ediyorlar. Basbayağı kontrol delisi hepsi. Bir hata yapmaktan korkuyorlar. Belki yaşadıkları dönemden etkilendiler, bu yüzden böyle. Ama bu halleriyle de hayatı olduğu gibi yaşamaktan aciz gibiler. Ne var yani, sevgiliysen sevgilisin. ya da o gece aniden yükseldiniz birbirinize.

Hemen açıklamalar yapmak, "Öyle değildi böyleydi" demek çocukça.

Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak

Cengiz Semercioğlu - Ömür Gedik - Onur Baştürk

Cengiz Semercioğlu:  Gündüz havuz başında birlikteler, gece saat 04.00'e kadar aynı evde baş başa sohbetteler, sonra "sadece arkadaşız" açıklamasına inanmamızı bekliyorlar. Sadece arkadaş da olabilirler ama 'sadece arkadaşız' deyip sevgili olanları da çok gördük. Bir yaz aşkı olarak kalacağı için belki de bu açıklamayı yapmak istiyorlar... Yaz dizisi gibi işte sezona kalmayacak...

Can'ın böyle bir PR'a ihtiyacı yok

Can Yaman Napoli'ye gitti, ortalık karıştı. İtalyan hayranları otelinin önünde birikti. "Para verilmiştir" diyen de oldu. Konsey ne diyor Can Yaman'ın İtalya çıkışına?

Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak

Cengiz Semercioğlu:  O görüntüler Latin Amerika'da ya da Ortadoğu'da olsa kimse ses çıkarmayacaktı. İtalya olunca inandırıcı gelmiyor.

İtalyan kadınlarının Can'a hayran olamayacağını düşünüyoruz.

Oysa "Dolunay" dizisi yayınlandı İtalya'da, "Erkenci Kuş"u internetten izliyorlar. Ferzan Özpetek'in davet etmesine inanıyorsanız da, İtalyan kadınlarının ilgisine neden inanmıyorsunuz...

Ömür Gedik: İtalya'da insanlara Cam Yaman hayranı gibi davranın diye kim gidip para verecek Allah aşkına. Parayla cast mı toplayacaklar! Can Yaman'ın şu anda böyle bir PR'a ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum ayrıca. Gayet de birikmişler otelin önünde. Helal olsun Can'a.

Onur Baştürk:  Can'ı bir önceki dizisi "Dolunay" vesileyle tanıyormuş İtalyanlar. Ama oradaki halinin de şimdiki haliyle alakası yok. Yani o hayranlar bir şekilde oraya örgütlü gelmiş işte. Ama bu da anormal bir şey değil. Gayet zekice. ve bence Can Yaman, İtalya'da iş yapar. Yakında kesin bir Ferzan Özpetek filminde oynar zaten.

Gereksiz bir mevzu

Ferhat Göçer, sahne aldığı düğünde Sinan Akçıl'ın eski sevgililerinden bahsedince, Burcu Kıratlı'nın mekanı terk ettiği iddia edildi. Sinan Akçıl, Ferhat Göçer'e 'Densiz' dedi, Göçer de ona "medya maymunu". Konsey bu polemiği yorumladı.

Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak

Ömür Gedik: Ferhat, Hadise ve İzel'den değil, "Kızım" ve "Biri Bana Gelsin" şarkılarının zaten bilinen kendisine geliş sürecinden bahsetti. Yani ilişkilere değil, işe, şarkılara odaklı bir konuşmaydı yaptığı. Art niyet olmayan bir konuşma sonrasında Sinan'ın "densiz" kelimesini kullanması hiç hoş değildi.

Onur Baştürk: Ferhat Göçer nasıl bahsetti sahnede eski sevgililerden bilemiyorum. Ama gereksiz olmuş. Bir başkasının eski sevgilileriyle ilgili -esprili bile olsa- anekdotlarını sahnede neden anlatırsın ki? Anlatacaksa yaşayan kişi anlatsın. Sinan Akçıl'ı haklı buldum. Hayatımda ilk kez!

Cengiz Semercioğlu: Neresinden baksan gariplikler silsilesi... Ferhat'ın yanında eşi varken biriyle ilgili bu espriyi yapması da gereksiz, doğruysa eğer Burcu'nun buna alınıp mekanı terk etmesi de... Bu isimlerle Sinan'ın geçmişte ilişkisi olduğunu sağır sultan bile biliyor, alınacak ne var bunda... Sinan eşinin gazıyla 'densiz' demiş olmalı Ferhat'a... Gülüp geçilecek bir mevzu kadın kıskançlığıyla nereye geldi.

"Kiralık Aşk"ın kaymağını yiyor

Elçin Sangu, geçen hafta dünyanın en önemli sinema veri tabanı IMDb'nin Starmetre listesinde 434'üncü sıraya yükseldi. Sangu, Türk oyuncular arasında en üst sırada yer alan isim oldu. Konsey bu ilginç yükselişi neye bağlıyor?

Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak

Cengiz Semercioğlu: Elçin Sangu bizim bilmediğimiz bir şey mi yaptı da 434'üncü sıraya yükseldi...

"Yaşamayanlar" adlı korkunç internet dizisi mi, ittir kaktır zor biten "Çarpışma" mı?

Starmetre işleri hikaye... Kimin internette daha aktif fan kitlesi varsa o oyuncu her türlü sıralamada, her türlü oylamada üst sırada çıkıyor.

Elçin Sangu'nun da "Kiralık Aşk"tan kalma böyle bir kitlesi var.

Onur Baştürk: Elçin Sangu hala Barış Arduç'la oynadığı "Kiralık Aşk"ın kaymağını yiyor. O dizinin, kısa adıyla "Elbar" çiftinin öyle çılgın yabancı hayranları var ki, zaten haftalardır kanalları, yapımcı şirketleri bombardımana tutmuş durumdalar, yeni bir dizi isteriz Elçin ve Barış'la diye.

Yani IMDB'den de sorumlu olan onlar. Fazla heyecan yapmaya gerek yok.

Ömür Gedik: IMDb Starmetre verileri haftalık olarak, o hafta kimin ne kadar çok arandığı ve konuşulduğuna göre belirleniyor.

Geçen haftalardaki yükseliş Elçin'in doğum günü ya da sosyal medya paylaşımları nedeniyle IMDb'de isminin ve işlerinin çok aranması nedeniyle olmuş olabilir.

Boşandılar ama soru işaretleri bitmedi

Serdar Ortaç ve boşandığı eşi Chloe için bir iddia ortaya atıldı: Ortaç evli kalmak için para verdi! Konsey bu iddiayı ve ortaç'ın bu iddiaya yanıtını yorumladı...

Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak

Ömür Gedik: Serdar Ortaç'la beraber olmak isteyen o kadar kadın varken Serdar, Chloe'ye evli kalmak için neden para versin ki? Her biten ilişkinin ardından komplo teorileri üretmeye bayılıyor insanlar ama bu kadarı da ayıp artık.

Cengiz Semercioğlu: Anlaşılan Serdar Ortaç- Chloe Loughnan tefrikası boşandıklarından sonra da bitmeyecek. Evli olduklarında sürekli boşanacaklar haberleri yapılıyordu, boşandılar şimdi de nasıl boşandıkları tartışılıyor. Evlenmelerine de, evliliklerini sürdürmelerine de hep bir soru işaretiyle bakılıyordu, boşandılar soru işaretleri bitmedi... Görünen o ki bitmeyecek de...

Onur Baştürk: İşte özlenen magazin iddiaları! Biraz fazla abartılı tabii. Evli kalmak için neden onca yıl para harcansın ki?

Dert ne olabilir? Ben pek inanmadım bu iddiaya.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Yaz dizisi gibi sezona kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.

  • Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?
    16:34 Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?

    Bilgisayar korsanları, giderek daha fazla akıllı telefonları hedef alıyor.

  • Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek
    16:34 Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.

  • Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi
    16:23 Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi

    Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio'nun İtalyan model kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması, çiftin nişanlanacağı söylentilerini güçlendirdi. Ceretti'nin bir etkinlikte devasa bir nişan yüzüğüne benzeyen bir şey taktığı görüldü ve bu durum, DiCaprio'nun artık evleneceği yorumlarına neden oldu. DiCaprio'nun genç partnerler tercih ettiği bilinirken, Ceretti'nin 25 yaşında olması, çiftin yaş uyumunu gösteriyor.


Advertisement