Yaz Ekranın Sırlarla Dolu Ailesi Geliyor - Son Dakika
Güncel

Yaz Ekranın Sırlarla Dolu Ailesi Geliyor

Yaz Ekranın Sırlarla Dolu Ailesi Geliyor

Başrollerini Murat Han ve Esra Ronabar'ın paylaştığı dizi " Sana Bir Sır Vereceğim" heyecanı başlıyor.

06.07.2013 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz Ekranının fantastik dizisi 5 Temmuz Cuma akşamı 20:30 da Fox'ta izleyicisiyle buluşacak.

Dizide genç kuşağın sevilen ve yeni isimleri Ekin Koç, Demet Özdemir, Bora Cengiz, Dila Danışman, Metehan Sezer, Burak Can, Su Burcu Yazgı Çoşkun yer alıyor.

Düşünce gücüyle nesneleri hareket ettirebilen Gürcan, zihin okuyan Zeynep, görünmez olma özelliği olan Tilki ve parmaklarından elektrik üreten Aylin'in hem eğlenceli hem de heyecan ve sırlarla dolu macerası başlıyor.

Dizinin İlk Bölümünde :

Fırtınalı bir gecede kabusla uyanan Sevgi'nin ( Esra Ronabar) gözlerinin önünde kızı kaçırılıyor. Ne olduğunu anlayamayan Anne'nin yardım aldığı polisler de genç kadının umutlarını yitirmesine neden oluyor. Tuhaf bir şekilde tanıştığı Kemal'in, kızıyla ilgili söyledikleri Sevgi'nin hayatını nasıl değiştirecek ?

Mehmet'in(Murat Han), oğlu Gürcan (Metehan Sezer) ile arkadaşları arasındaki farkı görmesi olayları bambaşka bir yöne doğru götürecek.

PEŞLERİNDEKİ GİZEMLİ ADAMLAR KİM ?

Aylin (Demet Özdemir), Tilki (Ekin Koç), Burak (Burak Can) ve Zeynep (Su Burcu Yazgı Çoşkun) özel güçlerinin farkında olup bunu korumak için evlerinden çok uzaktalar ve tek istedikleri şey aile sıcaklığı olan bir yuva.

TÜM BU YAŞANANLAR SEVGİ VE MEHMET'İN ÖZEL YETENEKLERİ OLAN BU ÇOCUKLARLA YOLLARINI NASIL BİRLEŞTİRECEK ?

Hayatta kalmak ve sırlarını saklamak için bir arada oldukları bu evde bir aile tablosu çizmek zorunda olan karakterlerimiz hem peşlerindeki kötülerle hem de meraklı komşularıyla heyecanlı bir serüven içinde bulacaklar kendilerini.

DİZİ BU AKŞAM 20.30'DA YAYINLANACAK

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yaz Ekranın Sırlarla Dolu Ailesi Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement