Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi

Yaz Kur\'an Kursları Sona Erdi

Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Karabeyler Mahallesinde Selendi İlçe Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur’an Kursunu başarıyla tamamlayan 16 öğrenci için ödül töreni düzenlendi.

25.08.2017 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Karabeyler Mahallesinde Selendi İlçe Müftülüğü tarafından açılan yaz Kur'an Kursunu başarıyla tamamlayan 16 öğrenci için ödül töreni düzenlendi.

12 Haziran'da başlayan Yaz Kur'an kursları sona erdi. Birçok camide kursların sona ermesi nedeniyle tören düzenlenirken Manisa'nın Selendi ilçesine bağlı Karabeyler Mahallesinde de 16 öğrenci için ödül töreni düzenlendi. Cami İmam hatibi Veli Dinçer'in girişimleri ve hayırseverlerin destekleriyle temin edilen tablet, bisiklet, saat, ayakkabı ve bir market zincirine ait 25 TL'lik alışveriş çekleri öğrencilere dağıtıldı.

Cami imam hatibi Veli Dinçer, "Yaz sezonu olması nedeniyle bugüne kadar kadınlarımıza ve mahallemizin orta yaşlı öğrencilerimiz ile birlikte kurslar düzenledik. Yaz sezonu olması nedeniyle geçtiğimiz yıllarda öğrencilerimizden eksilmeler oluyordu bu sene işi sıkı tutup 16 öğrencilerimizle tamamladık ve bugün öğrencilerimize çam sakızı çoban armağanı hediyeler verelim dedik. AK Parti İlçe Teşkilatı da sağolsunlar bir marketler zincirine ait 25 TL'lik hediye çekleri getirdi onları da öğrencilerimize dağıtacağız" dedi.

Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Arba da kursa katılan öğrencilere ve çocuklarına kursa gönderen ailelere teşekkür etti.

Cuma Namazı sonrası yapılan törende Yaz Kur'an Kursunu başarıyla tamamlayıp 1. olan Cennet Kulaksız'a hediyesini Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Arba, 2. olan Tuğba Kulaksız'a hediyesini Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Kıvrak, 3. olan Melek Kulaksız'a hediyesini Selendi İlçe Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız, 4. olan Yeter Kulaksız'a hediyesini Selendi Belediyesinin eski belediye başkanlarından Mürsel Uçan verdi. Tüm öğrencilere hediyeleri verildikten sonra tören, katılımcılara verilen ikramlarından ardından sona erdi.

Programa, Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Arba, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Kıvrak, Belediye Eski Başkanı Mürsel Uçan, Ziraat Odası Başkanı Servet Akyıldız, Okul Müdürleri, Öğretmenler, muhtarlar, cami imam hatipleri, müezzin kayyumlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaz Kur'an Kursları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement