Yaz Kurslarının Kayıt İşlemleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yaşam

Yaz Kurslarının Kayıt İşlemleri Devam Ediyor

Yaz Kurslarının Kayıt İşlemleri Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi’nin hizmete sunduğu Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek yaz kursu için kayıt işlemleri devam ediyor.

10.06.2018 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi'nin hizmete sunduğu Yunus Emre Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek yaz kursu için kayıt işlemleri devam ediyor.

Eskişehirli çocukların sağlıklı bir geleceğe hazırlamak üzere faaliyetlerini sürdüren tesis, hizmete girdiği günden bu yana ilgi odağı haline gelmeyi başardı. 4-16 yaş arası çocuklar ve yetişkinler için açılacak yaz kurslarının kayıtları 25 Haziran tarihine kadar devam edecek. Kayıt işlemlerinin ardından başlayacak yaz kursları kapsamında 4-10 yaş arası çocuklar için jimnastik ve bale, 7-16 yaş arası çocuklar için basketbol, voleybol, tekvando, futbol ve masa tenisi, 6-15 yaş arası çocuklar için halk oyunları ve 5-10 yaş arası çocuklar için de çocuk oyun saati eğitimleri düzenlenecek. Çocukların yanı sıra yetişkinlere yönelik de aerobik, zumba ve pilates eğitimleri uzman eğitmenler tarafından verilecek.

Öte yandan yaz kurslarına katılmak isteyen vatandaşlar 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile kayıt başvurularını yapabilecekler. Ücretsiz olarak düzenlenen kurslar 18 Haziran tarihinde başlayacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Yaz Kurslarının Kayıt İşlemleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement