'Yaz Sezonunun Simgesi' Eda Taşpınar'ın Bronz Vücudu Oldu - Son Dakika
Güncel

'Yaz Sezonunun Simgesi' Eda Taşpınar'ın Bronz Vücudu Oldu

\'Yaz Sezonunun Simgesi\' Eda Taşpınar\'ın Bronz Vücudu Oldu

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre: 'Yaz Sezonunun Simgesi' Eda Taşpınar'ın bronz vücudu oldu.

30.06.2018 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KizlarSoruyor'un hazırladığı 'Yaz Sezonunun Simgesi' anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan ankette en çok oyu Eda Taşpınar'ın bronz vücudu alarak anketin birincisi oldu.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, yaz sezonu için hazırladığı güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Anket ile üyelere 'Bunu görmediğim, duymadığım yaza ben yaz demem dediğin şey ne?' sorusu soruldu.

Ankette Eda Taşpınar'ın aşırı bronz vücudunu görmeden yaz geçmiyor diyenler öne çıktı ve Eda Taşpınar bronzluğu yüzde 40 oy alarak birinci oldu. Yazın bir diğer simgelerinden Demet Akalın'ın atarlı giderli şarkıları ise yüzde 27 oy alarak ikinci oldu. Her yazın klasiği 'Bodrum mu Çeşme mi, yoksa ikisi de değil Mykonos mu?' seçeneği ise yüzde 23 oyla Demet Akalın'ı takip etti. Yeni albümü için yine kilo veren Sibel Can ise yüzde 10 oy alarak dördüncü oldu.

Ankette kız erkek dağılımında farklı bir sonuç çıktı. Kızların yüzde 38'i yazın olmazsa olmazına Demet Akalın şarkılarını seçerken erkeklerin yüzde 50'si Eda Taşpınar bronzluğunu seçti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yaz Sezonunun Simgesi' Eda Taşpınar'ın Bronz Vücudu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı
    11:32 Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı

    Bilecik'te düzenlenen asker eğlencesi sırasında havaya ateş açan şüpheli şahıs, polis tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde bulunan tabanca ise el konuldu.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde bulunan bir samanlıkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
    11:31 Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

    Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • 100 Yılın 100 Sinema Eseri İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde Sergilenecek
    11:30 100 Yılın 100 Sinema Eseri İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde Sergilenecek

    Cumhuriyetin birinci asrında üretilen sinema eserlerinden hazırlanan '100 Yılın 100 Sinema Eseri' adlı çalışma, İstanbul Dijital Sanat Festivali'nde ziyaretçilerle buluşacak. Festivalde, Anadolu Ajansı'nın yayımladığı kitaptan yola çıkılarak yapay zekayla üretilen görsel eserler sergilenecek. Ayrıca, festivalde Türk filmlerinin yanı sıra Azerbaycan sinemasının klasik filmlerinin de yapay zeka ile canlandırılması gösterilecek. Festivalde farklı kategorilerde eserlerin yanı sıra çocuk ve yetişkin atölyeleri de yer alacak. Festival, diji-fiziksel olarak gerçekleştirilecek ve sergilenen eserlerin metaverse versiyonu da festival sonrasında deneyimlenebilecek.

  • Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü
    11:29 Safranbolu'da elektrik trafosunda çıkan yangın söndürüldü

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki elektrik trafosunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

  • Çanakkale'de 16 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı
    11:29 Çanakkale'de 16 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları ile İstihbarat şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin çalışmaları sonucu 2 araçta Afganistan uyruklu 16 düzensiz göçmen yakalandı. Operasyonda araçların yanı sıra el hava pompası, şambrel, 3 yağmurluk, çocuk can yeleği ve 19 bin 100 lira ele geçirildi. Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. İnsan kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan araç sürücüleri M.T. ve A.B'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

  • Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuk Bayramı Etkinlikleri Düzenliyor
    11:28 Ataşehir Belediyesi 23 Nisan'da Çocuk Bayramı Etkinlikleri Düzenliyor

    Ataşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı. Atapark'ta düzenlenecek bayram kutlamasında çocuklar sokak oyunları oynayacak, gösterilere ve yarışmalara katılacak. Ücretsiz etkinlikler arasında MC, balon, jonglör, sihirbaz, kostümlü animasyon şovları, sanal gerçeklik alanı, oyun alanı ve şişme oyun parkurları, yüz boyama, karikatürist, vantrolog, kukla tiyatrosu, ahşap oyun atölyeleri ve dublaj atölyesi yer alacak.


Advertisement