Yaz Tatilinde Ayaklar Tkees ile Rahat Ediyor - Son Dakika
Güncel

Yaz Tatilinde Ayaklar Tkees ile Rahat Ediyor

Yaz Tatilinde Ayaklar Tkees ile Rahat Ediyor

Dünya starlarının tercih ettiği Tkees terlikler, yaz tatilinde ayaklarını rahat ettirmek isteyenleri bekliyor.

22.06.2013 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renk renk çeşitleri ve rahat dokusuyla; Angelina Jolie, Cameron Diaz, Beyonce, Heidi Klum, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercih ettiği Tkees terlikler, yaz tatilinde ayaklarını rahat ettirmek isteyenleri bekliyor. Tkees, özgün tasarımlarıyla yaz tatiline stilinizden emin bir şekilde girmenizi sağlayarak, tatil coşkusunu ayaklarınıza getiriyor. Deniz ve havuz kenarında yakıcı yaz güneşine karşı ayaklarınızın hava almasını sağlayan Tkees terlikler, yaz modasını ayaklarınıza getiren modelleriyle de fark yaratıyor.

Tatil coşkusu ayaklarda başlıyor

Yazın plajda veya yolculuk esnasında rahatlıkla kullanabileceğiniz Tkees terlikler, zengin model çeşitleriyle farklı beğenilere hitap ediyor. Şort ve diğer yazlık kıyafetlerinizle farklı kombinler yapabileceğiniz Tkees ile siz de yaza renkli bir giriş yapmanın keyfini yaşabilirsiniz.

Tkees'te yer alan renk seçenekleri; sarı, turuncu, pembe, yavruağzı, siyah, yeşil, bej başta olmak üzere zengin bir çeşitlilikte moda severlerin beğenisine sunuluyor. İki renk ve üç renk kombinasyonları kadar, tek renk seçenekleriyle de dikkat çeken Tkees, her yaşa uygun modelleriyle göz dolduruyor. Özgün çizgileri ve farklı tasarımlarıyla da benzerlerinden ayrılan Tkees; gümüş rengi, parlak tabanlı modelleri ve Crocodile tabanıyla modaya yön veriyor.

Birbirinden renkli Tkees terlikler, Türkiye'de seçkin satış noktalarında

Yaz tatiline rahat ve şık ayaklarla adım atmak isteyenler Tkees terliklere; Bilstore, Divarese, Kipling, Markapark, Ranello, &Style, Nando, Shoes Center, Chicks, Butik İrfan, Miro, Mare, Perla, Viola, Vogue NC, Sur mağazalarından ulaşabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yaz Tatilinde Ayaklar Tkees ile Rahat Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement