Yazar Ali Teoman BİLGİ'de Anılıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Yazar Ali Teoman BİLGİ'de Anılıyor

Yazar Ali Teoman BİLGİ\'de Anılıyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü değerli yazar Ali Teoman'ı anma toplantısına ev sahipliği yapıyor.

22.03.2012 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazarın yakın dostlarının, okurlarının ve edebiyatçıların katılacağı program 24 Mart Cumartesi günü Santral Kampüsü'nde gerçekleşecek.

BİLGİ Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü, Gizli Kalmış Bir İstanbul Masalı, İnsansız Konağın İkonu, Uykuda Çocuk Ölümleri, Karadelik Güncesi gibi çok sayıda eseriyle tanınan yazar Ali Teoman'ı anıyor.

Anma toplantısında Teoman'ın okurları, dostları ve edebiyatçılar, yaşamını özenle kurgulanmış bir oyuna dönüştüren Teoman'ın renkli, çok yönlü kişiliğini, yaşamının ve yapıtlarının çeşitli boyutlarını anlatacak ve edebi değerlendirmelerini paylaşacaklar.

Açılış konuşmasını Ali Teoman'ın eşi Dilek Coşkun Tataroğlu'nun yapacağı ve Teoman'ın hayatından kesitlerin anlatıldığı "Özenle Oynanmış Bir Yaşam" belgeselinin de gösterileceği anma programında; Fazlı Can, Faruk Duman, Yekta Kopan, Armağan Ekici, Murat Gülsoy, Süha Oğuzertem, Selahattin Özpalabıyıklar, İrfan Sancı, Ayfer Tunç, Elif Türker, Ömer Türkeş, Bülent Usta, Ferhat Ünlü, Murat Yalçın ve İbrahim Yıldırım konuşma yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Yazar Ali Teoman BİLGİ'de Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement