Yazar Çocuğu Olmak Kolay Mı? - Son Dakika
Güncel

Yazar Çocuğu Olmak Kolay Mı?

Yiğit Bener'in çocukluğundan başlayarak yazar olma hikâyesini anlattığı Matbaacılık Oyuncağı'nda yalnızca Yiğit Bener'in değil, babası Erhan Bener ve amcası Vüs'at O.

10.07.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bener'le birlikte, yazarın dayısı değerli ressam ve gazeteci Fikret Otyam'ın da yaşam öyküsüne konuk oluyoruz.

"Peki, yazarlar neden yazar olurlar? Bunu babama artık soramayız ne yazık ki, çünkü babam yıllar önce vefat etti. Ama dilerseniz ben cevap vermeye çalışabilirim... Her yazarın öyküsü farklıdır, her birinin yazar olma nedeni ayrıdır. Örneğin ben babamın bana aldığı matbaacılık oyuncağı sayesinde yazar oldum diyebilirim. İşte birazdan size bunu anlatmaya çalışacağım," diyor Yiğit Bener ve Matbaacılık Oyuncağı'nda bize çocukluğundan başlayarak yazar olma hikâyesini anlatıyor. Bu kitapta gazetecilik mesleğinin zorluklarından matbaacılığa, düşünce özgürlüğüyle ilgili değinilere ve yazar olmanın püf noktalarına dek pek çok şey bulacaksınız.

Üstelik size bir sır verelim mi? Bu kitabın kahramanları arasında değerli edebiyatçılarımızdan, yazarın babası Erhan Bener ve amcası Vüs'at O. Bener'le birlikte, yazarın dayısı değerli ressam ve gazeteci Fikret Otyam da yer alıyor.

Yiğit Bener'in çocukluk anılarıyla bugünün teknoloji gürültüsünden uzaklaşıyor ve odaları daktilo seslerinin doldurduğu bir döneme gidiyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazar Çocuğu Olmak Kolay Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement