Yazar Hikmet Anıl Öztekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yazar Hikmet Anıl Öztekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Yazar Hikmet Anıl Öztekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi

"Elif Gibi Sevmek" adlı kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelerek imza günü düzenledi.

14.12.2015 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Elif Gibi Sevmek" adlı kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde öğrencilerle bir araya gelerek imza günü düzenledi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde "Bilinçli Gençler" adlı kulübün öğrencileri düzenlediği etkinlik kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Öztekin, söyleşinin ardından imza günü düzenledi. Yazar Hikmet Anıl Öztekin'in söyleşide kitabından alıntılar yaparak, "Her insanın eşleştiği bir aynası vardır. Her insanın bir insanı vardır. Onu değiştirecek bir insan vardır. Sesi sesine değse hayatı değişecektir o adamın. Ama tanışmayı hak edebilirsen. Her insanın başının üzerinde yazılı bir duası vardır. Ben buna inanırım. Etse hayatı değişecek. Ama ederse. "Bir kere söyle hayatını değiştireceğim. Bir kere beni dua et hayatını değiştireceğim" diyor başınızın üstünüzde. Ama etmiyoruz ki. Bir kitap var, okunsa hayatımız değişecek. Bekliyor, orada sihirli cümleler bekliyor. Bir kere okusak hayatımız değişecek. Ama okursak. Mesela fındık, kalbe iyi gelir. Ama yersen. Yemezsen iyi gelmez ki. Şurada bir çeşme olsa arkadaşlar, tepeden bir pınar aksa, ben bardağı buraya koysam sizce bu bardak burada dolar mı? Bir hafta beklesem, kırk sene beklesem, dolmaz. Çünkü bardağın yeri yanlış. Biz seksen yaşına gelsek hiçbir şey değişmeyecek. Durduğumuz yer yanlış. Eyvallah nasıl güzel bir kelime. Her şeye yakışıyor. Gidene yakışıyor, gelene yakışıyor, bir gün geleceğim deyip gelmeyene yakışıyor. 'Eyvallah' her duruma yakışıyor. Yanlış yerde duruyoruz arkadaşlar" ifadelerine yer verdi.

Hikmet Anıl Öztekin'in söyleşisinin ardından, şiir dinletisi, plaket takdimi yapıldı. Program, yazarın imza töreni ile son buldu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Hikmet Anıl Öztekin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement