Yazar Mumay, "Bu Kez Başarılı Değildiniz Arkadaşlar" - Son Dakika
Güncel

Yazar Mumay, "Bu Kez Başarılı Değildiniz Arkadaşlar"

Yazar Mumay, "Bu Kez Başarılı Değildiniz Arkadaşlar"

Siirtli Gazeteci-Yazar Necati Mumay, 18. EMİTT Fuarı ile ilgili izlenimlerini açıkladı. Mumay "Halk oyunlarında yoksun ve ikramda cılızdık" dedi.

01.02.2014 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da düzenlenen 18. EMİTT Fuarına katılan Siirt Valiliği fuarda pek fazla etkin olunmadığı belirtildi. Konuyla ilgili izlenimlerini gazetelerinde yansıtan ve İstanbul'da fuarı takip eden Siirtli gazeteci-yazar Necati Mumay, bu yıl yapılan EMİTT fuarında Siirt standının boş olduğunu ve pek fazla ilgili çekmediğini açıkladı.

Geçen yılki heyecanın bu yıl olmadığını belirten Mumay "Geçen yıl 'Tillo Işık hadisesi' ile dikkatleri toplayan Siirt Valiliği, bu kez onun yerine bir kubbe altına yerleştirdiği usturlab ve büyük boy Marifetname eseri ile değişiklik yapmıştı. Ancak molla giysili 2 kişi ve Kültür Müdürü Cengizhan Başaran'ın birlikte ilahi okumaları dikkat bile çekemedi" dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun, Siirt standını gezmeden önce Diyarbakır standına uğradığını belirten Mumay "Vali Mutlu, bu arada ziyaret ettiği Diyarbakır standında folklor ekibi elemanları ve bir dönem valilik yaptığı Diyarbakırlılarla birlikte halay çektiğini gördüm. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ilk göz ağrısı Siirt standını ziyaret ederek Vali Ahmet Aydın ve hemşerilerimizle sohbet etti. Orada bulunduğum süre içinde milletvekili olarak Osman Ören, işadamı olarak ise Fadıl Akgündüz'ü görebildim. Özetlemek gerekirse bu kez başarılı değildiniz arkadaşlar" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yazar Mumay, 'Bu Kez Başarılı Değildiniz Arkadaşlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement