Yazar Reşat Coşkun'dan İki Yeni Kitap - Son Dakika
Yerel

Yazar Reşat Coşkun'dan İki Yeni Kitap

Yazar Reşat Coşkun\'dan İki Yeni Kitap

Erzurumlu eğitimci şair yazar Reşat Coşkun’un Küheylan isimli şiir kitabı ve Şehrisan isimli deneme öykü kitabının genişletilmiş ikinci baskısı çıktı.

12.09.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurumlu eğitimci şair yazar Reşat Coşkun'un Küheylan isimli şiir kitabı ve Şehrisan isimli deneme öykü kitabının genişletilmiş ikinci baskısı çıktı.

94 ayrı şiirin yer aldığı Aktif Yayınevinde basılan eğitimci yazar şair Reşat Coşkun'un Küheylan adlı eseri okurlarıyla buluştu. Coşkun'un daha önce kaleme aldığı Şehristan isimli deneme öykü kitabı da genişletilmiş ikinci baskısı kitapçılarda yerini aldı.

REŞAT COŞKUN KİMDİR?

Erzurum'da merkeze bağlı Yağmurcuk mahallesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünden mezun oldu. Sivas, Gaziantep, Siirt ve Mardin illerinde çalıştı. Tema vakfında dört yıl süreyle eğitim sorumlusu olarak görev yaptı. Çevre konusunda konferanslar verdi. Erzurum Musikisi cemiyetinde Türk Müziği ve Nazariyat dersleri aldı. Ney üflemektedir. Erzurum'da Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğretmenlik ve idarecilik yapan Reşat Coşkun halen Emel Çatal Anadolu Lisesinde coğrafya öğretmeni olarak görevine devam etmektedir. Çeşitli gazete ve dergilerde yazı ve şiirleri yayımlanan yazarın Sevdam Kaldı, Berceste ve Sevdam adlı şiir kitaplarıyla beraber Şehristan isimli deneme-öykü kitapları da yayınlanmıştır. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazar Reşat Coşkun'dan İki Yeni Kitap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement