Yazar Sinan Yağmur, Ahlatlı öğrencilerle buluştu - Son Dakika
Güncel

Yazar Sinan Yağmur, Ahlatlı öğrencilerle buluştu

Yazar Sinan Yağmur, Ahlatlı öğrencilerle buluştu

Bitlis'in Ahlat ilçesine gelen yazar Sinan Yağmur, iki gün boyunca öğrencilerle buluştu.

26.12.2019 15:50  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesine gelen yazar Sinan Yağmur, iki gün boyunca öğrencilerle buluştu.

Ahlat Kaymakamı Erkan İsa Erat'ın daveti üzerine Ahlat'a gelen eğitimci yazar Sinan Yağmur, Ahlat Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki ilçe merkezi, belde ve köylerde öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik hayata geçirilen "Ahlat Okuyor" projesi kapsamında öğrencilerle buluştu. İlçede 2 gün boyunca düzenlenen etkinliklerde 7 seans olarak öğrencilerle bir araya gelip söyleşi yapan yazar Sinan Yağmur'un 2 bine yakın kitabı da öğrencilere dağıtıldı.

Düzenlenen söyleşi programları hakkında gazetecilere açıklamada bulunan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "Ahlat Okuyor projesi kapsamında öğrencilerimize kitap desteği ve yazarı öğrencilerimizle buluşturma etkinliğini gerçekleştiren Kaymakamımız Erkan İsa Erat Beye öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. İlçemizin en ücra köyündeki öğrencilerin de yazar Sinan Yağmur ile buluşmasındaki mutlulukları görülmeye değerdi" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yazar Sinan Yağmur, Ahlatlı öğrencilerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi
    08:27 Kütahya'da Motosikletli Polis Timlerince Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

    Kütahya'nın Fatih Mahallesinde Motosikletli Polis Timleri tarafından yapılan çalışmalarda, bir kişinin üzerinde yapılan aramada 1,57 gram esrar, 1 adet kurusıkı tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

  • AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz
    08:20 AB Konseyi Başkanı Charles Michel: Türkiye ile olumlu ilişkiler kurmak istiyoruz

    AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Türkiye ile olumlu bir ilişki kurmak istediklerini ve aşamalı, orantılı ve geri dönebilir bir yaklaşım temelinde çalışmak istediklerini belirtti. Michel ayrıca AB liderlerinin İran'a yönelik yeni yaptırımlar uygulama konusunda anlaştığını ve Ukrayna'ya destek konusunda hemfikir olduklarını ifade etti.

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında
    08:16 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangın kontrol altında

    İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik fabrikasına da sıçradı. Yangın, 3 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Her iki fabrikada da soğutma çalışmaları devam ediyor.

  • İzmir Çiğli'de Metal Kaplama ve Plastik Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    08:16 İzmir Çiğli'de Metal Kaplama ve Plastik Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik fabrikasına da sıçradı. Yangın, yaklaşık 3 saatlik çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Her iki fabrikada da soğutma çalışmaları devam ediyor. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

  • İzmir Çiğli'deki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı
    07:59 İzmir Çiğli'deki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı

    İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışması sonucunda kontrol altına alındı. Yangın sırasında bölgeye sağlık, polis ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrikalardaki soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

  • Tokat Belediyesi Depremlerin Ardından Vatandaşlara Çorba Dağıttı
    07:58 Tokat Belediyesi Depremlerin Ardından Vatandaşlara Çorba Dağıttı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4,7 ve 4,1 şiddetindeki depremlerin ardından Tokat Belediyesi, sabah saatlerinde vatandaşlara çorba dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, depremin ardından Vali Numan Hatipoğlu ile toplantı yaptıklarını ve kriz masasının oluşturulduğunu belirtti. Sabah saatlerinden itibaren ise 2 mobil ikram aracıyla vatandaşlara çorba ve ekmek dağıtıldı.

  • Milas'ta orman yangını
    07:52 Milas'ta orman yangını

    Muğla'nın Milas ilçesinde gece saatlerinde otluk ve makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

  • İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor
    07:43 İzmir'de iki ayrı fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

    İzmir Çiğli'de bulunan metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Muğla'nın Milas ilçesinde yangın çıktı
    07:37 Muğla'nın Milas ilçesinde yangın çıktı

    Muğla'nın Milas ilçesinde gece saatlerinde otluk ve makilik alanda başlayan yangın ormana sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı.


Advertisement